- 4,701
- 2,226
- 113
Çok iyiDiklorin
Çok iyiDiklorin
Zlatanı koy dedik profile koymuş söz dinlemiş ama kızmış pyahah@Northe parayı bulmuş gibi sesi çıkmıyor hiç.
Biz boşuna mu tıpçıyızÇok iyi
Millet aç açSohobet yatırımı olmayan varsa yatirim yapsin yuzde yuz slot bonusu veriliyor 7 kat cevrimli cok değil cevrim ben geçenlerde almistim güzel bir tutar da cekim yapmıştım
GünaydınAhmet uyuyor kesin birazdan günaydın mesajı gelir puaah
Aynen aç nerde aç ne gizli zenginler var konuda senin haberin yok pauabMillet aç aç
Günaydın dost cok uyudun ama bugün sana güzel bir ceza vermek lazım pauahGünaydın
Arkdaşlar bonusu mu alacaksın kardeşim puhahag iyi fikir ora aklçSohobet yatırımı olmayan varsa yatirim yapsin yuzde yuz slot bonusu veriliyor 7 kat cevrimli cok değil cevrim ben geçenlerde almistim güzel bir tutar da cekim yapmıştım
Wasil en açık sözlü imiş puahahah var yemiyorum diyormuşAynen aç nerde aç ne gizli zenginler var konuda senin haberin yok pauab
nE?Aynen aç nerde aç ne gizli zenginler var konuda senin haberin yok pauab
Yalan bizde varken daha çok aktif oluyoruz kişiye göre değişir puahanE?
Foruma girmeyen adam zengin adamdır o nu biliyorum konu bugün çok sessiz herkes parayı vurdu galiba
Güzel bonus en kötü 2k kar çekilir o sitede eger zarar etmim dersen net 2k kar çekersin yüksek farm yaparsın orası ayrı konu ama sağlam oynarsan 2 3 k kar alıp çıkarsinArkdaşlar bonusu mu alacaksın kardeşim puhahag iyi fikir ora aklç
Wasil en açık sözlü imiş puahahah var yemiyorum diyormuş
Orası aklımda bi kaç güne yatıralım orda arkadaş getirme bonusu da var biriniz onu kulannınGüzel bonus en kötü 2k kar çekilir o sitede eger zarar etmim dersen net 2k kar çekersin yüksek farm yaparsın orası ayrı konu ama sağlam oynarsan 2 3 k kar alıp çıkarsin
Ben benOrası aklımda bi kaç güne yatıralım orda arkadaş getirme bonusu da var biriniz onu kulannın
Ben kac gun önce 2k yatırıp 16k cektim yuksek farm yaptım işte sağlam oynasan yine güzel bi tutar cekim olur bide dediğin gibi arkadas bonusuda var bazi sitelerin promosyonu iyi valla biraz akıllı hareket edersek çuval arariz para koymak için puahaOrası aklımda bi kaç güne yatıralım orda arkadaş getirme bonusu da var biriniz onu kulannın
Çoğu sitede arkadaş bonusu var ve benim Piyasadaki sitelerin ℅95ine yatırımım yok hepsinden alabiliriz arkds bonusuBen kac gun önce 2k yatırıp 16k cektim yuksek farm yaptım işte sağlam oynasan yine güzel bi tutar cekim olur bide dediğin gibi arkadas bonusuda var bazi sitelerin promosyonu iyi valla biraz akıllı hareket edersek çuval arariz para koymak için puaha
ReadyDuygulandınız
Evet Duygulandım
tamam peki
Tokatçı yazıyor sende puahahah
Ben bile sadece sohobet için 4 5 tane adam bulurum o bonusu almak içinÇoğu sitede arkadaş bonusu var ve benim Piyasadaki sitelerin ℅95ine yatırımım yok hepsinden alabiliriz arkds bonusu