Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,589
113
Sohobet yatırımı olmayan varsa yatirim yapsin yuzde yuz slot bonusu veriliyor 7 kat cevrimli cok değil cevrim ben geçenlerde almistim güzel bir tutar da cekim yapmıştım

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Sohobet yatırımı olmayan varsa yatirim yapsin yuzde yuz slot bonusu veriliyor 7 kat cevrimli cok değil cevrim ben geçenlerde almistim güzel bir tutar da cekim yapmıştım
Arkdaşlar bonusu mu alacaksın kardeşim puhahag iyi fikir ora aklç
Aynen aç nerde aç ne gizli zenginler var konuda senin haberin yok pauab
Wasil en açık sözlü imiş puahahah var yemiyorum diyormuş

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,589
113
Arkdaşlar bonusu mu alacaksın kardeşim puhahag iyi fikir ora aklç

Wasil en açık sözlü imiş puahahah var yemiyorum diyormuş
Güzel bonus en kötü 2k kar çekilir o sitede eger zarar etmim dersen net 2k kar çekersin yüksek farm yaparsın orası ayrı konu ama sağlam oynarsan 2 3 k kar alıp çıkarsin

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Güzel bonus en kötü 2k kar çekilir o sitede eger zarar etmim dersen net 2k kar çekersin yüksek farm yaparsın orası ayrı konu ama sağlam oynarsan 2 3 k kar alıp çıkarsin
Orası aklımda bi kaç güne yatıralım orda arkadaş getirme bonusu da var biriniz onu kulannın

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,589
113
Orası aklımda bi kaç güne yatıralım orda arkadaş getirme bonusu da var biriniz onu kulannın
Ben kac gun önce 2k yatırıp 16k cektim yuksek farm yaptım işte sağlam oynasan yine güzel bi tutar cekim olur bide dediğin gibi arkadas bonusuda var bazi sitelerin promosyonu iyi valla biraz akıllı hareket edersek çuval arariz para koymak için puaha

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Ben kac gun önce 2k yatırıp 16k cektim yuksek farm yaptım işte sağlam oynasan yine güzel bi tutar cekim olur bide dediğin gibi arkadas bonusuda var bazi sitelerin promosyonu iyi valla biraz akıllı hareket edersek çuval arariz para koymak için puaha
Çoğu sitede arkadaş bonusu var ve benim Piyasadaki sitelerin ℅95ine yatırımım yok hepsinden alabiliriz arkds bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...