- 45,735
- 34,520
- 113
Kacıyorsun yanı geneŞuan işteyim sipariş yetişmesi lasım akşam derin derin konuşcaz
-namı değer tokatçı loers
Kacıyorsun yanı geneŞuan işteyim sipariş yetişmesi lasım akşam derin derin konuşcaz
sen bilin ben olsam çat diye isim verirdimBen karektersiz değilim dm'den yszdım ordan yazar adamsa
Beni kimse gaza getirmiyor kimseyle aşırı samimiyetim yok kimseyle para alısverişimde yok olaylara bakarak yorum yaptım söyledikleriminde arkasında yım@Aqua90 sana ne oluyor aw tek sohbetim yok senle burda kaçtı diyon bana kanka gaza mı getiriyolar özelden seni de
Şuan işteyim sipariş yetişmesi lasım akşam derin derin konuşcaz
21 yazıyor profilinde çaktım şimdi durumu 😂Beni kimse gaza getirmiyor kimseyle aşırı samimiyetim yok kimseyle para alısverişimde yok olaylara bakarak yorum yaptım söyledikleriminde arkasında yım
sen bilin ben olsam çat diye isim verirdim
bu nasıl aklına geldi dostSinemamızın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik'i, vefatının yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.
Konu değişsinbu nasıl aklına geldi dost![]()
gs maçı nolur bugünKonu değişsin
Blackjack oyuncusu olduğum için profil fotoğrafı mı öyle koydum kardeş beni kimseyle özellikle kendinle karıstırma bendende istediğin zamanlar olmuş21 yazıyor profilinde çaktım şimdi durumu 😂
Blackjack oyuncusu olduğum için profil fotoğrafı mı öyle yaptım ki zaten bu forumda 1 kişi haricinde kimseyle bir samimiyetim yada para alışverişim olmaz ben konudaki yorumlara istinaden yorum yaptım ve bu zamana kadar da kimseden borç harç istemedim istememde21 yazıyor profilinde çaktım şimdi durumu 😂
Benimde kavga etmeye niyetim yok bu konuda özellikle kimden borç alıp vermemişim şimdiye kadsr boş yapıyon duyduklarınlaNeyse arkadaşlar iyi forumlar gerçekleri söylemek bazı kişilere dokunuyor muş herkese iyi forumlar daha bu konuya gelmem adam milletten borç alıp sözünü tutmuyor ben yorum yaptım diye bana sarmaya calısıyor benim kimseyle kavga etmeye de niyetim yok
Ben buradayken yazamayanlar geve domain değişince niye yazıyor analiz yapma yeteneğiniz var öıNeyse arkadaşlar iyi forumlar gerçekleri söylemek bazı kişilere dokunuyor muş herkese iyi forumlar daha bu konuya gelmem adam milletten borç alıp sözünü tutmuyor ben yorum yaptım diye bana sarmaya calısıyor benim kimseyle kavga etmeye de niyetim yok
Gece oldu ağlıyorum
daha açık olsana salihBen buradayken yazamayanlar geve domain değişince niye yazıyor analiz yapma yeteneğiniz var öı
Baj bakalım brn başkana kaçta mail atmışım domain değişti giremiyom diyeNeyse arkadaşlar iyi forumlar gerçekleri söylemek bazı kişilere dokunuyor muş herkese iyi forumlar daha bu konuya gelmem adam milletten borç alıp sözünü tutmuyor ben yorum yaptım diye bana sarmaya calısıyor benim kimseyle kavga etmeye de niyetim yok
Zorla cikarttircan.daha açık olsana salih
hadi bi 3-5 milyon jackpot vurda 10 farklı uyruktan ablayla tekneden video at bizeZorla cikarttircan.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com