Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
@Aqua90 sana ne oluyor aw tek sohbetim yok senle burda kaçtı diyon bana kanka gaza mı getiriyolar özelden seni de
Beni kimse gaza getirmiyor kimseyle aşırı samimiyetim yok kimseyle para alısverişimde yok olaylara bakarak yorum yaptım söyledikleriminde arkasında yım

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,769
5,703
113
Sinemamızın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik'i, vefatının yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
21 yazıyor profilinde çaktım şimdi durumu 😂
Blackjack oyuncusu olduğum için profil fotoğrafı mı öyle koydum kardeş beni kimseyle özellikle kendinle karıstırma bendende istediğin zamanlar olmuş
21 yazıyor profilinde çaktım şimdi durumu 😂
Blackjack oyuncusu olduğum için profil fotoğrafı mı öyle yaptım ki zaten bu forumda 1 kişi haricinde kimseyle bir samimiyetim yada para alışverişim olmaz ben konudaki yorumlara istinaden yorum yaptım ve bu zamana kadar da kimseden borç harç istemedim istememde

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
@Metings1905

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
Neyse arkadaşlar iyi forumlar gerçekleri söylemek bazı kişilere dokunuyor muş herkese iyi forumlar daha bu konuya gelmem adam milletten borç alıp sözünü tutmuyor ben yorum yaptım diye bana sarmaya calısıyor benim kimseyle kavga etmeye de niyetim yok

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Neyse arkadaşlar iyi forumlar gerçekleri söylemek bazı kişilere dokunuyor muş herkese iyi forumlar daha bu konuya gelmem adam milletten borç alıp sözünü tutmuyor ben yorum yaptım diye bana sarmaya calısıyor benim kimseyle kavga etmeye de niyetim yok
Benimde kavga etmeye niyetim yok bu konuda özellikle kimden borç alıp vermemişim şimdiye kadsr boş yapıyon duyduklarınla

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Ben buradayken yazamayanlar geve domain değişince niye yazıyor analiz yapma yeteneğiniz var öı

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Baj bakalım brn başkana kaçta mail atmışım domain değişti giremiyom diye

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...