- 15,855
- 9,788
- 113
Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀İyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyse
Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀İyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyse
Konuma geliyorsun aldığını geri veriyor yazıyorsun , üstüne adama yok site elamanı değil test ettik diyorsun görmezden geliyorum ama hayırlısı çıkar yakında kokusu.Zaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yok
Ben neden sna kurulim sadece borc isini surkeli gündeme getirirsek bizede yarin ban atılır bakma shel ban atar olay taze diye ses etmedi bugün o kadarİyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyse
Ula 3 gündür beni dolandırdı diye günde 900 kere mrlbraya sallayan sensin gelmiş bana gündeme getirme diyorsun 🤣🤣🤣 kafayı yiycem Forum bugün iyi değilBen neden sna kurulim sadece borc isini surkeli gündeme getirirsek bizede yarin ban atılır bakma shel ban atar olay taze diye ses etmedi bugün o kadar
Haylan adam site adami diyor bende yok diyorum makaraya vurdum olayı sadece gelip benim makara yaptığımı anlamadın mı ciddenKonuma geliyorsun aldığını geri veriyor yazıyorsun , üstüne adama yok site elamanı değil test ettik diyorsun görmezden geliyorum ama hayırlısı çıkar yakında kokusu.
Bende niyet ettim sayılmaz mıKardeşim teşekkürler sen aklımdasın burdakilerde takip etsinler . Seni göreceğim . Hala özelden yazmadın kardeşim ben yazamıyorum
Bugün gerçekden cekiyosun birşeyleriHaylan adam site adami diyor bende yok diyorum makaraya vurdum olayı sadece gelip benim makara yaptığımı anlamadın mı cidden
Anlamadım sen bugün çok gerginsin git bi çavuşu tokatla kendine gel 🤣Haylan adam site adami diyor bende yok diyorum makaraya vurdum olayı sadece gelip benim makara yaptığımı anlamadın mı cidden
Ben tek bir gün dedim 2 gün bu konuya dahil olmadım bugün millet silah çekince geldim işteUla 3 gündür beni dolandırdı diye günde 900 kere mrlbraya sallayan sensin gelmiş bana gündeme getirme diyorsun 🤣🤣🤣 kafayı yiycem Forum bugün iyi değil
Kardeşim ben hala bulamadım inan yönetime bildir var orayı tıklayınca şikayet ediliyor başka ne var anlamadimYöntemine bildirin yanında işaret var ordan sil de
Enteresan valla şimdi Allah aşkına ben ne dedim kötü veya art niyetli birsey dedim mi anlamadımBugün gerçekden cekiyosun birşeyleri
Şikayet etmiyorsun aslında otomatik IBAN siliniyor dene daha önce bende öyle yaptımKardeşim ben hala bulamadım inan yönetime bildir var orayı tıklayınca şikayet ediliyor başka ne var anlamadim
Kanka belli bı süresi var daha silinmez boşver kimse görmez dahaKardeşim ben hala bulamadım inan yönetime bildir var orayı tıklayınca şikayet ediliyor başka ne var anlamadim
Adamlar ensemde zaten ne yazsam sikayet ediyor adam raptor fotoğrafı koydum diye yönetime davet linki atıyor diye, beni banlatmaya çalışıyor adamın ekmeğine yağ çalıyorsun bu namussuzlarda zamanında beslediğim insanlarEnteresan valla şimdi Allah aşkına ben ne dedim kötü veya art niyetli birsey dedim mi anlamadım
Alla sukur 1 krusunu yemek nasıl olmadı bu yüzden ben elendimAdamlar ensemde zaten ne yazsam sikayet ediyor adam raptor fotoğrafı koydum diye yönetime davet linki atıyor diye, beni banlatmaya çalışıyor adamın ekmeğine yağ çalıyorsun bu namussuzlarda zamanında beslediğim insanlar
Sana da gündüz yazdım zaten durumu mu izah ettim çok para kaybettim iste belkide yanlış kelimeler sarfetmis olabilirim kusuruma bakma ve sna durumumu izah ta etmiştim halbukiAnlamadım sen bugün çok gerginsin git bi çavuşu tokatla kendine gel 🤣
İsim ver tezcanAdamlar ensemde zaten ne yazsam sikayet ediyor adam raptor fotoğrafı koydum diye yönetime davet linki atıyor diye, beni banlatmaya çalışıyor adamın ekmeğine yağ çalıyorsun bu namussuzlarda zamanında beslediğim insanlar
Bir gün ev kirası veriyordun paralar saçıyordun tabi o zaman forumda ilk günlerin keyfin yerinde , düşmüşüz dedik helalinden rolling takip edelim 3 saat aralıksız takip ettik , görmedin üstüne mesaj attım bro dedim böyle böyle rolling takip ettim durum bu yardımcı ol tiye alıp cevap bile vermedin , e bende aynısını yaptım. Kafa zehir kimi nereye koyduğunu unutmazAlla sukur 1 krusunu yemek nasıl olmadı bu yüzden ben elendim
Kanka ben bu kadar uzun yazacağını bilseydim cevap vermezdim laBir gün ev kirası veriyordun paralar saçıyordun tabi o zaman forumda ilk günlerin keyfin yerinde , düşmüşüz dedik helalinden rolling takip edelim 3 saat aralıksız takip ettik , görmedin üstüne mesaj attım bro dedim böyle böyle rolling takip ettim durum bu yardımcı ol tiye alıp cevap bile vermedin , e bende aynısını yaptım. Kafa zehir kimi nereye koyduğunu unutmaz