Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Zaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yok
Konuma geliyorsun aldığını geri veriyor yazıyorsun , üstüne adama yok site elamanı değil test ettik diyorsun görmezden geliyorum ama hayırlısı çıkar yakında kokusu.

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
İyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyse
Ben neden sna kurulim sadece borc isini surkeli gündeme getirirsek bizede yarin ban atılır bakma shel ban atar olay taze diye ses etmedi bugün o kadar

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Ben neden sna kurulim sadece borc isini surkeli gündeme getirirsek bizede yarin ban atılır bakma shel ban atar olay taze diye ses etmedi bugün o kadar
Ula 3 gündür beni dolandırdı diye günde 900 kere mrlbraya sallayan sensin gelmiş bana gündeme getirme diyorsun 🤣🤣🤣 kafayı yiycem Forum bugün iyi değil

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Konuma geliyorsun aldığını geri veriyor yazıyorsun , üstüne adama yok site elamanı değil test ettik diyorsun görmezden geliyorum ama hayırlısı çıkar yakında kokusu.
Haylan adam site adami diyor bende yok diyorum makaraya vurdum olayı sadece gelip benim makara yaptığımı anlamadın mı cidden

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Enteresan valla şimdi Allah aşkına ben ne dedim kötü veya art niyetli birsey dedim mi anlamadım
Adamlar ensemde zaten ne yazsam sikayet ediyor adam raptor fotoğrafı koydum diye yönetime davet linki atıyor diye, beni banlatmaya çalışıyor adamın ekmeğine yağ çalıyorsun bu namussuzlarda zamanında beslediğim insanlar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Adamlar ensemde zaten ne yazsam sikayet ediyor adam raptor fotoğrafı koydum diye yönetime davet linki atıyor diye, beni banlatmaya çalışıyor adamın ekmeğine yağ çalıyorsun bu namussuzlarda zamanında beslediğim insanlar
Alla sukur 1 krusunu yemek nasıl olmadı bu yüzden ben elendim

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,850
14,605
113
Alperen 0.5 blok
Duncan robinson 0.5 steal dedim tam tersi oldu. Aq böyle işin yeter ya

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,461
14,520
113
Alla sukur 1 krusunu yemek nasıl olmadı bu yüzden ben elendim
Bir gün ev kirası veriyordun paralar saçıyordun tabi o zaman forumda ilk günlerin keyfin yerinde , düşmüşüz dedik helalinden rolling takip edelim 3 saat aralıksız takip ettik , görmedin üstüne mesaj attım bro dedim böyle böyle rolling takip ettim durum bu yardımcı ol tiye alıp cevap bile vermedin , e bende aynısını yaptım. Kafa zehir kimi nereye koyduğunu unutmaz

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Bir gün ev kirası veriyordun paralar saçıyordun tabi o zaman forumda ilk günlerin keyfin yerinde , düşmüşüz dedik helalinden rolling takip edelim 3 saat aralıksız takip ettik , görmedin üstüne mesaj attım bro dedim böyle böyle rolling takip ettim durum bu yardımcı ol tiye alıp cevap bile vermedin , e bende aynısını yaptım. Kafa zehir kimi nereye koyduğunu unutmaz
Kanka ben bu kadar uzun yazacağını bilseydim cevap vermezdim la
Üstüne senden bı beklentiye de girmedim niye böyle bişey yazdın ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...