- 18,837
- 23,127
- 113
kalan maclar carpılır odenırLa bu ne olucak iade oldu freebet
kalan maclar carpılır odenırLa bu ne olucak iade oldu freebet
5k da işimi görmez değmez isim karalamaya 50k da kimse de yok zaten yattı bizim işKardeşim senden dolandırıcı olmaz
Her konuya bu olayı taşırsan ban yersin bak bizde dolandırıldik ama sadece dolandırıcı olan kişinin konusuna yazıyoruzAdama yatır çek diye 1000₺ atıp bana engel attığının ertesi günü , foruma girip haylan06 paramı aldı vermedi dedikleri günden beri böyleyim adama hem para veriyorum beni engelliyor hemde foruma geliyor haylana para verdim elimde dekont var bana geri vermedi diye beni etiketliyor 🤣🤣🤣
Boşver bostondan kim kazanmışta sen kazancan zaten yatar buLa bu ne olucak iade oldu freebet
Hortlat çabuk konuyu5k da işimi görmez değmez isim karalamaya 50k da kimse de yok zaten yattı bizim iş
Yiyim sıkıntı yok forumun bana bir katkısı yok Erhanım benim foruma var herkesin bileceği iş. Çokta birşey eksilmez hayatımdanHer konuya bu olayı taşırsan ban yersin bak bizde dolandırıldik ama sadece dolandırıcı olan kişinin konusuna yazıyoruz
Bu oynandı iade oldu amaKanka bizim yahudilere oynadığımızla aynı muhabbet. 1 oran
Bizim Sinan olma ihtimali yok demiTR180020500009567198600001. Sinan arslan
Öyle gözüküyor an itibariyleBoşver bostondan kim kazanmışta sen kazancan zaten yatar bu
Vakit vuku bulmadı henuzHortlat çabuk konuyu
Her hangi bir kuponda Boston varsa @makina123 devamı sendeÖyle gözüküyor an itibariyle
Yok isim değiştirdi şimdi kendileri boşver yaKim o müslüm gürses mi
Nasıl siliniyor inan bilmiyorum . Yardımcı olur musun . Bu arada teşekkürler@kanuni1453 sil gönderdim
Boşver bı hayır sever görür atar filan kalsinNasıl siliniyor inan bilmiyorum . Yardımcı olur musun . Bu arada teşekkürler
Altta yönetime bildir butonu var ibanı oraya kopyala gönder otomatik siliniyorNasıl siliniyor inan bilmiyorum . Yardımcı olur musun . Bu arada teşekkürler
Zaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yokYiyim sıkıntı yok forumun bana bir katkısı yok Erhanım benim foruma var herkesin bileceği iş. Çokta birşey eksilmez hayatımdan
Yöntemine bildirin yanında işaret var ordan sil deNasıl siliniyor inan bilmiyorum . Yardımcı olur musun . Bu arada teşekkürler
İyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyseZaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yok
Yattı boston dan sorun kalmadıOlsun aynı 1 oran