Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,730
113
Adama yatır çek diye 1000₺ atıp bana engel attığının ertesi günü , foruma girip haylan06 paramı aldı vermedi dedikleri günden beri böyleyim adama hem para veriyorum beni engelliyor hemde foruma geliyor haylana para verdim elimde dekont var bana geri vermedi diye beni etiketliyor 🤣🤣🤣
Her konuya bu olayı taşırsan ban yersin bak bizde dolandırıldik ama sadece dolandırıcı olan kişinin konusuna yazıyoruz

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,504
14,571
113
Her konuya bu olayı taşırsan ban yersin bak bizde dolandırıldik ama sadece dolandırıcı olan kişinin konusuna yazıyoruz
Yiyim sıkıntı yok forumun bana bir katkısı yok Erhanım benim foruma var herkesin bileceği iş. Çokta birşey eksilmez hayatımdan

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,730
113
Yiyim sıkıntı yok forumun bana bir katkısı yok Erhanım benim foruma var herkesin bileceği iş. Çokta birşey eksilmez hayatımdan
Zaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yok

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,504
14,571
113
Zaman ölduyrouz iste yoksa başka bir amacımız yok zaten o yüzden forumada alıştık iste bos yere ban yemenin anlamı yok
İyide sabahtan beri herkes borç istiyor ban yemiyor ben adamın sorduğu şeye cevap verince mı ban yiyorum sende bana bir kuruldun gibi sanki ha neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...