Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,939
42,697
113
ilk defa aldık matı bugun
jojoda aktif kod var mı acaba ilk defa denıcez

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,290
14,172
113
@Malatyali44 dostumu da güzel adamdır. Onu da soguttular forumdan, okuyor ama eskisi kadar yazmıyor. eskiden makaramiz iyiydi. Yine de Arif efendi kalpte her zaman
Bilmukabele dostum. Forumda güzel adamlar var. Ondan fazla da adamlığını tamamen kaybetmiş kişiler de var. Azicik empati yapabilmekten aciz, iyi niyet özürlüsü şahıslardan uzak durmaya çalışıyorum artık. Dostlara her daim selamımız olur.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,281
28,354
113
Benim bu muhabbetlerde ki yorumum şu ve daha da ben bişey demicem bir insan verdiği sözü tutmalı borç aldığın adamın parasının olup olmaması seni ilgilendirmez sen aldığın borçdan sorumlusun o adam 100 binde kazansa 200 binde kazansa bu seni ilgilendirmez kendi kafanda adamın nasıl olsa parası var diyemezsin sen aldığın borçdan sorumlusun adamın parasının muhasebesini yapamazsın bu seni ilgilendirmez o adam borç ödeyebilir evine bıseyler alabilir parayı harcayabilir bu senin borcunu geç vermen için bir sebep değil para beklediğin bir yer yoksa ya da maaşın yoksa şu gün vericem diye söz vermek doğru değil benim hiç bir zaman attıgım sana parasını geri istemedim beni bilen bilir o yüzden borç ıle şans parası her zaman farklıdır ha ben burda 200-300 lira rol parası atıp daha sonra onu isteyenleri ya da onların muhasebesini yapan da gördük o ayrı 🤣

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,149
11,412
113
Yav yemin ederim eğer konu paraysa Allah belamı versin bak
Biliyorum. Sadece olaylara artık normaldir diye bakmayı öğrendim hayatta. Herkesten herşeyi bekliyorum artık. Kendi kafamda payını verip geçiyorum. Yoksa o da gelip birşeyler anlatacaktır buna eminim. Onu da anlıyorum vallahi ama böyle olmasa daha güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...