- 23,817
- 14,567
- 113
Boşver onu ya ban yedi galiba kurtuldukEnayi ahmet olsa şimdi alamayıp konuda başımızı ağrıtırdı
Boşver onu ya ban yedi galiba kurtuldukEnayi ahmet olsa şimdi alamayıp konuda başımızı ağrıtırdı
Ozelden atsana bana neler demiş resat alev aldı bu gece durmaz daha puahaReşat az önce telefonda Salihleri karıştırmış. Hiç duymak istemediğim şeylere maruz kaldım ohahyau
3 hesap alindiNJHBYGTFA
Harbimi oh ne güzel bir ahmet gider bi edward gelir edwars iyidirBoşver onu ya ban yedi galiba kurtulduk
Hoş değil cezanı kestim senin. İlk vurgunda kardeşine sağlam bir lahmacun ismarlriyosunSon anda farkettim ama iş işten geçmişti
Bilmukabele dostum. Forumda güzel adamlar var. Ondan fazla da adamlığını tamamen kaybetmiş kişiler de var. Azicik empati yapabilmekten aciz, iyi niyet özürlüsü şahıslardan uzak durmaya çalışıyorum artık. Dostlara her daim selamımız olur.@Malatyali44 dostumu da güzel adamdır. Onu da soguttular forumdan, okuyor ama eskisi kadar yazmıyor. eskiden makaramiz iyiydi. Yine de Arif efendi kalpte her zaman
Oltu ?Hoş değil cezanı kestim senin. İlk vurgunda kardeşine sağlam bir lahmacun ismarlriyosun
O kadar utandım ki mesajları bile sildim düşünOzelden atsana bana neler demiş resat alev aldı bu gece durmaz daha puaha
Pkahzhabc dene 6.2 bet fruit partyilk defa aldık matı bugun
jojoda aktif kod var mı acaba ilk defa denıcez
Yav yemin ederim eğer konu paraysa Allah belamı versin bakO kadar utandım ki mesajları bile sildim düşün
Dolandırılanlara dırek verıyor mat jojo koduForumun tek garibanı ben miyim amk herkes tekte almış kodu 2 saattir parmağım koptu vermedi
Biliyorum. Sadece olaylara artık normaldir diye bakmayı öğrendim hayatta. Herkesten herşeyi bekliyorum artık. Kendi kafamda payını verip geçiyorum. Yoksa o da gelip birşeyler anlatacaktır buna eminim. Onu da anlıyorum vallahi ama böyle olmasa daha güzel olurduYav yemin ederim eğer konu paraysa Allah belamı versin bak
120 ödedi yedik geldik taç patladı da 500x atamadiForumun tek garibanı ben miyim amk herkes tekte almış kodu 2 saattir parmağım koptu vermedi