Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,140
11,386
113
Oldu iste dost yapacak birsey yok bu konu daha önceden de alışkın bu tür olaylara eskiden bu adami dolandırdilar şimdi de o aynisi yapıyor sen bana yazmasan millet isyan bayrağını çekti diye dusun foruma bile girmicektim
Olsun sen yine de bu tarz olaylar oldu diye tamamen salma dostum. Sonuçta burada sohbet ettiğimiz zaman geçirdiğimiz insanlar da var. Bir taraftan bonus falan da bakıyoruz keyifli iş yine de. Bundan sonra herkes bir tık daha dikkatli olsun borç harç işlerinde diyelim kardeşim.

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,834
42,370
113
Bide utanmadan foruma giremiyorum süsü vermiş sana. Ulan forumdan önce bana ulasabilecegin 20 yer var. Sana yazabiliyor da bana niye yazmıyor. Kapatmış her yeri.
Hepimiz nasıl forumdayiz o zaman bu şekilde yalan dahi atılmaz tecrübesiz biri tarafından dolandırıldik nokta

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,672
34,457
113
olm adamları kudurtma daha fazla @Barrios @Erhan2121 @AllanSaintMaximin @Valenciennes hepsi para vermiş dönüş alamamış haberde alamamış haliyle gerilmişler tavır almışlar senin bi çıkarın yok puştluktan başka ne azdırıyon milleti
Benım demek ıstedıgım buraya hemen yazıyolar adam gıttı vah vah dıye kardesım adam kacmaz verır paranızı tersoya dusmustur hemen dolandırıcı damgası 2 gub sonra atamda atam kankam dıyorlsr

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Benım demek ıstedıgım buraya hemen yazıyolar adam gıttı vah vah dıye kardesım adam kacmaz verır paranızı tersoya dusmustur hemen dolandırıcı damgası 2 gub sonra atamda atam kankam dıyorlsr
Metin bana borcunu ne zaman atcan kral 2 gün önce 600 atmistim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,672
34,457
113
Bide utanmadan foruma giremiyorum süsü vermiş sana. Ulan forumdan önce bana ulasabilecegin 20 yer var. Sana yazabiliyor da bana niye yazmıyor. Kapatmış her yeri.
Muhtemelen sozunu tutamadı ondan bole yaptı ayarlayıp atınca anca gelır

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Evet bu da yanlış bak bu konuda kimse kusura bakmasın metin haklı burada (haklı olarak) ver yansın edip yarın atamda atam yaparlarsa onlardada sorun var demektir.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,672
34,457
113
Evet bu da yanlış bak bu konuda kimse kusura bakmasın metin haklı burada (haklı olarak) ver yansın edip yarın atamda atam yaparlarsa onlardada sorun var demektir.
Bak yazıyorul buraya adam paralancak herkes gene kanka olcak onla forumda cok gorduk bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...