- 36,170
- 28,196
- 113
Maalesef kanka iş hayatında da öyle 🤣Dürüst ve şak diye dogruları yüze vuran adamları fazla sevmezler kanka 🤣
Maalesef kanka iş hayatında da öyle 🤣Dürüst ve şak diye dogruları yüze vuran adamları fazla sevmezler kanka 🤣
Ben ahmetten duymak isterim senden değil 🤣O mevzu öyle değil bu arada istersen anlatırım sana bi ara
Kanka gecen gun sevdıgım kzıın soy adının degıstıtını gordum bi uzuldum gormen lazımMeto delikanlı gibi la senin hiç üzüldüğün oluyormu dünya umrunda değil ya ondan soruyorum
Toplu idam gelsede rahatlasak awOzelden yasak değil iste bizde bazen çok zorda olduğumuz zaman yazıyoruz sevdiğimiz kişilere de ama toplu borc isine daha girişmedik puaha
Ayıptır sorması senin yaş kaçtı metoKanka gecen gun sevdıgım kzıın soy adının degıstıtını gordum bi uzuldum gormen lazım
no ben kımsenın sohbet konusuna girmem cok sıkılırsam girer yazılanları okurum ama haftada 1 belki. o yüzden bilmiyorim dagıttıysa daBı ara çok zengindi dagitiyodu hatirlamiyon mu
Ekremin elmaslarida yiyemedikToplu idam gelsede rahatlasak aw
Neyi komik kralÇok komik devam
Dur diyim ona yazsın sana 🤣Ben ahmetten duymak isterim senden değil 🤣
Samınıyet kurmaya calısma gundem yogunAyıptır sorması senin yaş kaçtı meto
olum hemen reportlucak seni kaldır şunu konuyuda kapattırcak sanada ban attırcakYavşaklık yapıyorsun harbi bel altı vuruyorsun
@Losers var500 havale yatırım yapılacak sağlam site var mı son parayı kaybedip yatayım
Recaizade Mahmut Ekrem miEkremin elmaslarida yiyemedik
Başkanım benim adımı değiştirmiyor ya Hüsnü çoban yapar mısın dedim hakkın yok diyorO mevzu öyle değil bu arada istersen anlatırım sana bi ara
Kaç kopardın doğru söyleO mevzu öyle değil bu arada istersen anlatırım sana bi ara
Daha anlayamadınız bu adamın karakteri bu değil bir charla geyik peşinde diğer charla belkide aramızda çok iyi dediğiniz bir insan.Meto delikanlı gibi la senin hiç üzüldüğün oluyormu dünya umrunda değil ya ondan soruyorum
Eşref lan Ekrem nerden ciktiRecaizade Mahmut Ekrem mi
Sanami diyor o laflarıYavşaklık yapıyorsun harbi bel altı vuruyorsun