- 15,855
- 9,788
- 113
Mrlbro dolandiriciymis paraları alıp vermemiş 10 15 kisininbu kım la yeni mi cikti
Mrlbro dolandiriciymis paraları alıp vermemiş 10 15 kisininbu kım la yeni mi cikti
Sana yazıklar olsun profilinde her atatürk fotoğrafı olana güvenmemek lazımmış demek dost kardeş bildik seni gvfdkhkdfOna para verme batırıyor
Benim alla sukur sadece makinaya borcum var oda bu aralar zengin istemiyo allahdan sjjdjsjcAllahtan sana borç vermemişler yoksa adın çıkmıştı şimdiye hahxhxzz
ortalık 56 oldu komple ne 56sı 156 hattaUlan ahmet diye biri vardı burda o da aldı mı sizden borç benden istedi vermedim ödemez diye
Vay be ne ahmetmiş bu. Erhandan barriostan maximinden de para almış diyolar. Hatta senden de istemiş galibaCemsini dolandırmış çocuk bana özelden ne konuşmalar attı ulan ya harbiden kime güvenecez ban yemiş herhalde garibim cemsinim
Üzücü bır geceBurdan yapilmamiski özelden aranmış wp konuşmalar filan arka plan daha büyük demi @Metings1905
Öh maşallah birde 10 15 kisimi vay arkadaşMrlbro dolandiriciymis paraları alıp vermemiş 10 15 kisinin
Eyvallah kanka o yüzden dusmanım cok 🤣🤣🤣Valla varya 10 numara adamsın bazen öyle bir konuşuyosunki morali bozuk insanlar bile neşeleniyor sen çok yaşayasın
Sana iftira olduğunu düşünduren şey nedir tam olarak@Losers aktifsin la yazsana bu iftiralara kayıtsız mi kalcaksin
Bilmiyorum ama cemsini çarpmış abi dedi onun yüzünden 2 kere ban yedim , ban açılsın yine gelecem yine ban yiyecem bu işin peşini bırakmayacam dedi Kılıç'ın Keskin olsun yiğidim dedim.🤣Vay be ne ahmetmiş bu. Erhandan barriostan maximinden de para almış diyolar. Hatta senden de istemiş galiba
Mat kodu alamadan bu gece biterse kendimi kesecemortalık 56 oldu komple ne 56sı 156 hatta
Öyle diyorlar başkandan da erkenden bozdurmus elmaslari foruma girince verim demiş az önce oda burda sitem ediyoduÖh maşallah birde 10 15 kisimi vay arkadaş
Dürüst ve şak diye dogruları yüze vuran adamları fazla sevmezler kanka 🤣Eyvallah kanka o yüzden dusmanım cok 🤣🤣🤣
he tanımıyom da bioya Tokatci yazms verende arıcan sorunuMrlbro dolandiriciymis paraları alıp vermemiş 10 15 kisinin
O mevzu öyle değil bu arada istersen anlatırım sana bi araBilmiyorum ama cemsini çarpmış abi dedi onun yüzünden 2 kere ban yedim , ban açılsın yine gelecem yine ban yiyecem bu işin peşini bırakmayacam dedi Kılıç'ın Keskin olsun yiğidim dedim.🤣
Yav krdsm bu kadar derdin arasında benim goy goyumu nasıl yakaladinSana iftira olduğunu düşünduren şey nedir tam olarak
Meto delikanlı gibi la senin hiç üzüldüğün oluyormu dünya umrunda değil ya ondan soruyorumÜzücü bır gece
Bı ara çok zengindi dagitiyodu hatirlamiyon muhe tanımıyom da bioya Tokatci yazms verende arıcan sorunu
İtham dicekti yanlış kullandı yaSana iftira olduğunu düşünduren şey nedir tam olarak