Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Başkan konuya geliyor forum kurallarına aykırı küfür argo hakaret üyeler arası para transferi kavga dövüş her şey var görmüyor :D Elmas için cevap verip gidiyor ölücem ALPKGBFDSKŞLKHGFD

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,704
34,485
113
Ulan adam bana 3 saat sonra misliyle atsa ne farkedecek ben mağdur olduktan sonra. Neyin günahını alacağım. Bana iban at 1 saate atacağım ama ulaşamayabilirsin bana bilgin olsun diye yazan adam düşünmez mi bu adam magdur olacak atmazsam en azından bilgi vereyim. Şimdi gelir yazar ben sana ulaşamayabilirsin diye yazmadım mi der
Gaddar bana yazdıgını yazdım senle ne konustugunu bılmıyorum

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,682
5,557
113
bu maçın gol oranları anormal yüksek 0-0 a bağlanmaz vol 1

ÜST 0.5
2.10
St. Pauli - Hamburger SV
Üst/Alt 0.5, Normal Süre
Toplam Tutar
167 TRY
Muhtemel Kazanç
350.7 TR

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,498
113
Beyler adam foruma gıremıyor sızın yaptıgınız yakısmıyor sıze lutfen kendınıze geldın sirkelenın atam atam dersınız 2 gun sonra bak dalga gecerım ozaman sızle
La ne hikaye anlatıyorsun bunu sana yazacagina bana yazaydi ya. Para almak bana ulaşmak için senin aracılığınla özelden arkadaşıma kadar ulaşmayı biliyorsunuz olum. Siz dalga mı geçiyorsunuz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,704
34,485
113
La ne hikaye anlatıyorsun bunu sana yazacagina bana yazaydi ya. Para almak bana ulaşmak için senin aracılığınla özelden arkadaşıma kadar ulaşmayı biliyorsunuz olum. Siz dalga mı geçiyorsunuz
Bana onenlı bır konu var dedı gaddara ulasmam lazım dedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...