- 13,377
- 14,418
- 113
Onun vardır bir menfaati 1000₺ vermiştir ona beni savun diye bugün sabah 6 ya kadar vatan savunur gibi savunur 🤣olm az çakkal değilsin iyi siyaset yapıyon gfdşlkgfdlk
Onun vardır bir menfaati 1000₺ vermiştir ona beni savun diye bugün sabah 6 ya kadar vatan savunur gibi savunur 🤣olm az çakkal değilsin iyi siyaset yapıyon gfdşlkgfdlk
Sabırla bekliyoruzSen neden içini dökmuyorsun ne zmana konuşacaksın diye bekliyorum puaha
1 k çok değilmiOnun vardır bir menfaati 1000₺ vermiştir ona beni savun diye bugün sabah 6 ya kadar vatan savunur gibi savunur 🤣
İşte bu . Modumuz budurBitiğiz gardasım
Gaddar bana yazdıgını yazdım senle ne konustugunu bılmıyorumUlan adam bana 3 saat sonra misliyle atsa ne farkedecek ben mağdur olduktan sonra. Neyin günahını alacağım. Bana iban at 1 saate atacağım ama ulaşamayabilirsin bana bilgin olsun diye yazan adam düşünmez mi bu adam magdur olacak atmazsam en azından bilgi vereyim. Şimdi gelir yazar ben sana ulaşamayabilirsin diye yazmadım mi der
Yıllardır sabrediyorsun bu sabrın sonu iyi değilSabırla bekliyoruz
Sabır iyidir dik tutar
Suratına gelır 1k sallarsamMeto konuşma 1 k sallasana
Yazacağın zaman benide etiketleSabırla bekliyoruz
Sabır iyidir dik tutar
La ne hikaye anlatıyorsun bunu sana yazacagina bana yazaydi ya. Para almak bana ulaşmak için senin aracılığınla özelden arkadaşıma kadar ulaşmayı biliyorsunuz olum. Siz dalga mı geçiyorsunuzBeyler adam foruma gıremıyor sızın yaptıgınız yakısmıyor sıze lutfen kendınıze geldın sirkelenın atam atam dersınız 2 gun sonra bak dalga gecerım ozaman sızle
Salih öle bırı degıl okurken utandım yazılanlardanolm az çakkal değilsin iyi siyaset yapıyon gfdşlkgfdlk
yazdı ki o gerekeni salihe gfldşğlgfld Erhan bizi gaza getirdi dedi gardaşımYazacağın zaman benide etiketle
güçlerimizi birleştirelim burdaJojona da koduna da senin
Bana onenlı bır konu var dedı gaddara ulasmam lazım dedıLa ne hikaye anlatıyorsun bunu sana yazacagina bana yazaydi ya. Para almak bana ulaşmak için senin aracılığınla özelden arkadaşıma kadar ulaşmayı biliyorsunuz olum. Siz dalga mı geçiyorsunuz
Benim güce bak 8 lira bundan güç mü olur. Sonraki kodu da almaya çalışacamgüçlerimizi birleştirelim burda
Ustad çekirdek yiyerek izliyorsun olayları sanırımsabaha doğru eklenir üstad![]()