- 15,798
- 14,462
- 113
Dost dediğin kara günde belli olurmuş, söndürün ışıkları dostlarımı sayıcamSaat 00.00
UYUYUN
Dost dediğin kara günde belli olurmuş, söndürün ışıkları dostlarımı sayıcamSaat 00.00
UYUYUN
Dost geçmişin hatırı var, zorda diyoruz inanıyoruz ne yapalım, tekele olayında üzüldüysem namerdim. Ama ben bu adamı çok seviyorumdum en çok buna üzüldümKac defa dedim snaa verme diye
Retrobet
Bu adam evrim geçirdi sanki bu adam gecen seneki adam degildi sanki eski Salih gitti yerine sapsap geldi aklım dahi almıyor ben bu adama bir sene boyunca atam atam dedim hani bu forumda güveneceğim 2 3 adamdan biriydi valla demek bizler çok safız adami çözemedikBence ortadaki güvenin tek nedeni adamın konu sahibi olması ve sizde kendinizi bu konuda misafir ve sanki para vermeye mecburmuş gibi hissetmenizden gelişti. Yoksa bu kadar uzun sürede insan insanı tanıyamadıysa büyük sıkıntı.
Ya boş yapma metin hayatında kaç kişinin işini gordunde gelmiş masal anlatıyorsun burdaİnsanları arkadan çekiştirmeyi, yüzlerine karşı da el, kaş, göz işaretleriyle alay etmeyi âdet hâline getiren her bir kişinin vay hâline!
Sen insanlardan genelde aldığın için vermediğin için insanların serzenişi konuşması sana komik geliyordur, salla bakalım birisine 10 k adam 3 gün vermesin Şikayetvara bile konu açarsın videolu hemde 🤣🤣İnsanları arkadan çekiştirmeyi, yüzlerine karşı da el, kaş, göz işaretleriyle alay etmeyi âdet hâline getiren her bir kişinin vay hâline!
Bozuk moralle güldürdün valla helal olsunSen insanlardan genelde aldığın için vermediğin için insanların serzenişi konuşması sana komik geliyordur, salla bakalım birisine 10 k adam 3 gün vermesin Şikayetvara bile konu açarsın videolu hemde 🤣🤣
La yalan söylüyor adama ulaşacağı her yer ondan önce bende vardı. Adamın telefonu kapalı
Benim sabah kazandigimi neden başkasına verdin raptor alacaktımSen insanlardan genelde aldığın için vermediğin için insanların serzenişi konuşması sana komik geliyordur, salla bakalım birisine 10 k adam 3 gün vermesin Şikayetvara bile konu açarsın videolu hemde 🤣🤣
Bir adam 2 saat araylan birinden para istiyorsa kendine yol yapıyor demektir ben ilk gün anladım da gelip senlen konuştum hatta ama salihtir yinede diyip konuyu buraya tasimadik isteDost geçmişin hatırı var, zorda diyoruz inanıyoruz ne yapalım, tekele olayında üzüldüysem namerdim. Ama ben bu adamı çok seviyorumdum en çok buna üzüldüm
Vakti zamanında hastaneye gidememiştim 200 tl almıştım bundan 1 gün geç ödedim diye onu da soylememe rağmen çıkamıyorum hastaneden param var babamın başındayım diye msjlarina hep cevap vermeme hırsız ilan etmişti beni sagolsun sonra hiç para almadım ondan 4-5 kerede attım kendi konusu olmayınca bol keseden atmayı bilirYa boş yapma metin hayatında kaç kişinin işini gordunde gelmiş masal anlatıyorsun burda
Ödesene kardesım su 10 bin borcunuBirini gerçekten tanımak istiyorsanız ödeme vakti belli olan borç verin
Mecburi dönüş yaptıkRetrobet
Iban yolla yiğidim bitiksenÖdesene kardesım su 10 bin borcunu
Lan atatürk göründe losers geldi sandımBenim sabah kazandigimi neden başkasına verdin raptor alacaktım