Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,751
14,483
113
Beyler beyler. Şimdi wanted max ödeyecek bana herkese 3er 5er sıkacam ( 17 ödedi )

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,922
42,455
113
Bence ortadaki güvenin tek nedeni adamın konu sahibi olması ve sizde kendinizi bu konuda misafir ve sanki para vermeye mecburmuş gibi hissetmenizden gelişti. Yoksa bu kadar uzun sürede insan insanı tanıyamadıysa büyük sıkıntı.
Bu adam evrim geçirdi sanki bu adam gecen seneki adam degildi sanki eski Salih gitti yerine sapsap geldi aklım dahi almıyor ben bu adama bir sene boyunca atam atam dedim hani bu forumda güveneceğim 2 3 adamdan biriydi valla demek bizler çok safız adami çözemedik

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,363
14,397
113
İnsanları arkadan çekiştirmeyi, yüzlerine karşı da el, kaş, göz işaretleriyle alay etmeyi âdet hâline getiren her bir kişinin vay hâline!
Sen insanlardan genelde aldığın için vermediğin için insanların serzenişi konuşması sana komik geliyordur, salla bakalım birisine 10 k adam 3 gün vermesin Şikayetvara bile konu açarsın videolu hemde 🤣🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,931
42,688
113
Benim karşımda zar tutuyorsan sallamasını bileceksin, kıvırmasını değil
- Sör Alex Barrios

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,228
4,548
113
Sen insanlardan genelde aldığın için vermediğin için insanların serzenişi konuşması sana komik geliyordur, salla bakalım birisine 10 k adam 3 gün vermesin Şikayetvara bile konu açarsın videolu hemde 🤣🤣
Benim sabah kazandigimi neden başkasına verdin raptor alacaktım

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,688
34,473
113
Konuya bıdaha gelmem dıyenler goruyorum allah akıl fıkır versın gunah almayın hepınız utanacaksınız

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,922
42,455
113
Dost geçmişin hatırı var, zorda diyoruz inanıyoruz ne yapalım, tekele olayında üzüldüysem namerdim. Ama ben bu adamı çok seviyorumdum en çok buna üzüldüm
Bir adam 2 saat araylan birinden para istiyorsa kendine yol yapıyor demektir ben ilk gün anladım da gelip senlen konuştum hatta ama salihtir yinede diyip konuyu buraya tasimadik iste

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,849
14,540
113
Ya boş yapma metin hayatında kaç kişinin işini gordunde gelmiş masal anlatıyorsun burda
Vakti zamanında hastaneye gidememiştim 200 tl almıştım bundan 1 gün geç ödedim diye onu da soylememe rağmen çıkamıyorum hastaneden param var babamın başındayım diye msjlarina hep cevap vermeme hırsız ilan etmişti beni sagolsun sonra hiç para almadım ondan 4-5 kerede attım kendi konusu olmayınca bol keseden atmayı bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...