- 11,349
- 13,417
- 113
evet direkt beklenmedik bir hata oluştu diyo dimi seridenGece leziz kuponlarım olacak da kod alamadım hiç bugün kabul etmiyo ayar oldum
evet direkt beklenmedik bir hata oluştu diyo dimi seridenGece leziz kuponlarım olacak da kod alamadım hiç bugün kabul etmiyo ayar oldum
Tek sigaram vardı bilgisayar masasının üstünde 4 saattir yok bulamıyorum acaba ne oldu salihte 4 saattir yok@Losers nerde ulan bu yazmayınca cuzdanı yoklıyorum
Evet valla anlamadım var bi dümen. İnş gece bol bol atar da kupon parası çıksın en azındanevet direkt beklenmedik bir hata oluştu diyo dimi seriden
umarım alırsın dost yürür gidersin ordan inşEvet valla anlamadım var bi dümen. İnş gece bol bol atar da kupon parası çıksın en azından
Ya dur aq cıldırıcam zaten yine gittik ertelenen maçı bulduk3 maça 3.5 girmiştim 1i ertelenmiş merhaba kader ortağım @AllanSaintMaximin

olm sapık gibi koca bültende 2 tane erttelenen maç var nasıl buldun la helalYa dur aq cıldırıcam zaten yine gittik ertelenen maçı bulduk
Ekli dosyayı görüntüle 920645
Ben de hollandada ertelenen maçı buldumYa dur aq cıldırıcam zaten yine gittik ertelenen maçı bulduk
Ekli dosyayı görüntüle 920645
Ya sorma bide kale direği yüzünden ertelendi falan yazıyor aqolm sapık gibi koca bültende 2 tane erttelenen maç var nasıl buldun la helal
normalde daha profesyonel major maçlara oynarsın sen dost düşme he kontrolü kaybedip dikkatYa sorma bide kale direği yüzünden ertelendi falan yazıyor aq
ne matı jojo kodLan mat koda geçersiz diyo ne kod
Mat kod attıne matı jojo kod
Yok la ben hep bunlara oynarım nadirdir üst liglere oynadığımnormalde daha profesyonel major maçlara oynarsın sen dost düşme he kontrolü kaybedip dikkat
Cahil işte ne bilsin. Az mı sövdük ingiltere 2.ligine 60dk 1 gol çıkmayıncaYok la ben hep bunlara oynarım nadirdir üst liglere oynadığım
Niye atmadın buraya kendin yiyon hepMat kod attı