- 23,766
- 14,501
- 113
Nasıl aldın ben de istiyimvirabet destek 100 spin verdi çevirdik 1k çektik onunla joker alalım 4 maçlarına 4 maçlık 10 oran vuralım yada garanti gidelim 4 maça 6-7 oran
Nasıl aldın ben de istiyimvirabet destek 100 spin verdi çevirdik 1k çektik onunla joker alalım 4 maçlarına 4 maçlık 10 oran vuralım yada garanti gidelim 4 maça 6-7 oran
Nasıl aldın 100k üzeri yatırım var benimde kankavirabet destek 100 spin verdi çevirdik 1k çektik onunla joker alalım 4 maçlarına 4 maçlık 10 oran vuralım yada garanti gidelim 4 maça 6-7 oran
özelden şanısını dene benimki karışıkNasıl aldın ben de istiyim
Sen al jokeri hele bi ben 2 maç veririm sana sağlamındanvirabet destek 100 spin verdi çevirdik 1k çektik onunla joker alalım 4 maçlarına 4 maçlık 10 oran vuralım yada garanti gidelim 4 maça 6-7 oran
happy hours konusunda biraz konuştuk güzzellik istedim yaptı 5 bet 100 spin 3 çevrim 5 çekimNasıl aldın 100k üzeri yatırım var benimde kanka
kendime sövcemSen al jokeri hele bi ben 2 maç veririm sana sağlamından
Özelden napim canlı desteğe aw o ne demeközelden şanısını dene benimki karışık
ona bişey diyemem ama rabbim babanın mekanını cennet eylesin allah gani gani rahmet eylesinBenim kimseden alacağım yok dost 3 kere sağlam dolandırıldıktan sonra mezardan babam çıksa forumda borç 10 tl vermem roll parası şans parası atarım alırımda o kadar kanka
burdaki desteğe kardoÖzelden napim canlı desteğe aw o ne demek
Ölmedi lan lafın gelişi babam mezardan çıksa denir ya sjqbdjqjona bişey diyemem ama rabbim babanın mekanını cennet eylesin allah gani gani rahmet eylesin
Gördüm yazdım ben de yok diyecek ama olsun 😂burdaki desteğe kardo
ya amk bunun şakası olur mu boşa dua ettikÖlmedi lan lafın gelişi babam mezardan çıksa denir ya sjqbdjqj
Yazdım bakalım bu saatte zor da geçen napolibet 100 fs 50 bet ekledi 2x cevrimli 3k zor çekebildim ekkese iyi olurda zor bu saattehappy hours konusunda biraz konuştuk güzzellik istedim yaptı 5 bet 100 spin 3 çevrim 5 çekim
insan dm atar çok amatörsün gören herkes ordan yazcak şimdiGördüm yazdım ben de yok diyecek ama olsun 😂
napoli niye eklediYazdım bakalım bu saatte zor da geçen napolibet 100 fs 50 bet ekledi 2x cevrimli 3k zor çekebildim ekkese iyi olurda zor bu saatte
Para çarpamıyoz dua çarpıyoz senden kardeş bi şekilde nemalancaz ahahajdya amk bunun şakası olur mu boşa dua ettik
Yok ya zararda bile değilim niye eklesininsan dm atar çok amatörsün gören herkes ordan yazcak şimdi
bu sen misinPara çarpamıyoz dua çarpıyoz senden kardeş bi şekilde nemalancaz ahahajd
zararda olmadan bonus istemekYok ya zararda bile değilim niye eklesin
Bilmiyorum yatırım çoktu sms geldi girdim zamanı geçmiş tekrar eklettirdim 100 fs 50 bet eklemisti geçen haftanapoli niye ekledi