- 23,744
- 14,480
- 113
İyi geceler dost sıkma canını halloluryarın bu konu karışır erhan gaza getirdi bizi puhah
neyse ben yatıyorum cümleten iyi geceler kimseye karışmayın
İyi geceler dost sıkma canını halloluryarın bu konu karışır erhan gaza getirdi bizi puhah
neyse ben yatıyorum cümleten iyi geceler kimseye karışmayın
Yazsana kardeşim neyi takip edeceğimizi bilelim yabastık 3 maç oyuncu buda gelmezse daha almam players statss
ispanyadan gelen tahminlere basarım
göz var nazar var gizlilik iyidirYazsana kardeşim neyi takip edeceğimizi bilelim ya
Yazıklar olsun jojo da kod atmamışken bu yaptığın ayıpgöz var nazar var gizlilik iyidir
son maça kalırsa yazarımYazıklar olsun jojo da kod atmamışken bu yaptığın ayıp
Hepsi 4 maçı mıson maça kalırsa yazarım![]()
sonuncu 5.3Hepsi 4 maçı mı
Bol şanssonuncu 5.3
O da bişeydir. Son maça kalsın şu. Kansız battı jojo kod atmadı iğrenç bi gece oluyo
Sayı atar dedik asist yapıyo amkO da bişeydir. Son maça kalsın şu. Kansız battı jojo kod atmadı iğrenç bi gece oluyo
Kim o kaç sayı bekliyoruz1/1 le başladı 4/0 devam ediyo
Toparladı faul kaçırmasa iyiydi diğeri ilk çeyrek 7 dk oynadı sonra 2.çeyrek 3 dk kala oyuna aldı ilk yarılar biraz daha katsalar sona kalıeızKim o kaç sayı bekliyoruz
Hadi inş çek şurdan da bana bi joker ısmarla artık kaç gündür heder olduk 🤣Toparladı faul kaçırmasa iyiydi diğeri ilk çeyrek 7 dk oynadı sonra 2.çeyrek 3 dk kala oyuna aldı ilk yarılar biraz daha katsalar sona kalıeız
Joker ısmarlamak için max çekmem lazımHadi inş çek şurdan da bana bi joker ısmarla artık kaç gündür heder olduk 🤣
Ana parayı çar çur mu ettin. 2 oran bulursun nolacak zaten basacan onu da çeksen deJoker ısmarlamak için max çekmem lazımkupon 3 lü yarısını veriyor