- 9,355
- 4,653
- 113
yenilmek kolay, yenmek olay!Nasılsınız fakirler @Erhan2121
yenilmek kolay, yenmek olay!Nasılsınız fakirler @Erhan2121
Eşşekler dakka 44de kalenin yakınında plase dışarı attıKayseri atmadı hoca
Doktor şimdi süre 15-45 arası site hesap veriyor o dakika da atarsan o hesaba gidiyor . Geçince âtsanda gider ama site göremez.Kripto ile yatırım yaparken alınan adresin belli bir geçerlilik süresi varya, süre bittikten sonra gönderince para karşı tarafa geçmiyor ama hesaptan da çıkıyor
Peki bu para nereye gidiyor. Bilgisi olan varmı
Bilmiyordum bak bunuKanka o hesaba gıdıyor ama hesap aktıf degıl kaldırıyolar sıteden ama para gene hesap sahıbınde
Iste bole hocam puahaNasılsınız fakirler @Erhan2121
Cevap sorunun içinde gizliNasılsınız fakirler @Erhan2121
Siteden siteye çekim yaparken gitti benim öyle 400 ve 500. 1 saat içinde ödenmedi uçtu gitti 😃Doktor şimdi süre 15-45 arası site hesap veriyor o dakika da atarsan o hesaba gidiyor . Geçince âtsanda gider ama site göremez.
Söylemesi ayıp NBA kuponunu paylaşır mısın dostIste bole hocam puaha
Onun için trust indir 200 min çekim içinde biriksin canın isteyince siteye at doktorSiteden siteye çekim yaparken gitti benim öyle 400 ve 500. 1 saat içinde ödenmedi uçtu gitti 😃
Çoktan paylaştım dost sabahtı geride kalmış konu puahaSöylemesi ayıp NBA kuponunu paylaşır mısın dost
Teli değişcem o zaman açacam hesap. Metin anlatacakOnun için trust indir 200 min çekim içinde biriksin canın isteyince siteye at doktor
Kolay zaten trust. 12 haneli verdiği şifreyi kaybetme yeter. Sonrası zaten 6 haneli Kendi sifren oluyorTeli değişcem o zaman açacam hesap. Metin anlatacak
Havuzda kalır uçar paraKripto ile yatırım yaparken alınan adresin belli bir geçerlilik süresi varya, süre bittikten sonra gönderince para karşı tarafa geçmiyor ama hesaptan da çıkıyor
Peki bu para nereye gidiyor. Bilgisi olan varmı
Geçen 400k vurduğumda aklıma hiç gelmedi. Havale ile 4 defa 9k çektim toplam 36k. Kalanı ezdim sitede birkaç günde. Kripto olsa çekerdim dururdu hesapta. Banka hesabına güvenemedimKolay zaten trust. 12 haneli verdiği şifreyi kaybetme yeter. Sonrası zaten 6 haneli Kendi sifren oluyor
Gene denk gelirse çek dursun kenarda lazım oldukça kullan.Geçen 400k vurduğumda aklıma hiç gelmedi. Havale ile 4 defa 9k çektim toplam 36k. Kalanı ezdim sitede birkaç günde. Kripto olsa çekerdim dururdu hesapta. Banka hesabına güvenemedim
Jojo sinyal verdi kaçırma dostBunların kod atacağı yok ben bi çay demliyim
Jojo aldım bugün. 12 TL ödedi xsfdxd
Eyvallah dost gördüm sağolasınJojo sinyal verdi kaçırma dost