- 40,071
- 42,590
- 113
Sende pek akilli sayilmazsin benim gibi o yüzden sana birsey demek istemiyorum pauahBen ben ben
Sende pek akilli sayilmazsin benim gibi o yüzden sana birsey demek istemiyorum pauahBen ben ben
He iyi o zaman bende borçlarımı 0 ladım tertemizim olursa yeriz yoksa oturuyoruz işteYok 0 suan gecenlerde az biraz borç vardi onuda ödedik çok şükür tertemizim suan
Bütün makamlar bana layıkSende her gün yeni makam istiyorsun olmuyor ki bole puaah
Dur bakalım dost yükselirsem yaparız birseylerHe iyi o zaman bende borçlarımı 0 ladım tertemizim olursa yeriz yoksa oturuyoruz işte![]()
Telefonu nu goster bakalimBütün makamlar bana layık
Sayın Hz gaddar Ödemeniz başarıyla gerçekleşmiştirDervişlik makamına saygı duyEkli dosyayı görüntüle 915914
hadi bakalım bol şanskeDur bakalım dost yükselirsem yaparız birseyler
(Tuşlu) Dervişler dünyevi şeylerden arınmış zarlardirTelefonu nu goster bakalim
Banada öğretsene bu zari slottan bıktım artık puaah(Tuşlu) Dervişler dünyevi şeylerden arınmış zarlardir
Arada lazım oluyor bana. Benim hesap yok
paribu kullanArada lazım oluyor bana. Benim hesap yok
Sovuk cüzdan daha iyiparibu kullan
Vardı da giriş bilgileri eski. Tel no filanparibu kullan
Akıl sağlığın için uzak dur. Öyle bir bağımlılık ki bu zar Şairin dediği gibi senden nefret ediyorum çünkü seni çok seviyorumBanada öğretsene bu zari slottan bıktım artık puaah
Işe gitmeyen mrlba eger suan slotta degilse ismimi cengiz Erhan yapmazsam bana da Erhan demesinlerAkıl sağlığın için uzak dur. Öyle bir bağımlılık ki bu zar Şairin dediği gibi senden nefret ediyorum çünkü seni çok seviyorum
Eski kafalıyım anlamıyorumSovuk cüzdan daha iyi
Senin ismin zaten Cengiz Erhan değil mi ?Işe gitmeyen mrlba eger suan slotta degilse ismimi cengiz Erhan yapmazsam bana da Erhan demesinler
Olursa haber edersin℅99 komisyon ile hallederizArada lazım oluyor bana. Benim hesap yok
İhtiyacın olursa paribu falan çözerizVardı da giriş bilgileri eski. Tel no filan
İnan hiç kafa basmıyorSovuk cüzdan daha iyi