- 26,814
- 17,217
- 113
Bı sabredin arkadaş@gangplank çekiliş kazandım fakat sana mesaj atılmıyor nasıl ulaşabilirim
Bı sabredin arkadaş@gangplank çekiliş kazandım fakat sana mesaj atılmıyor nasıl ulaşabilirim
Valla benim de dun aklıma geldi de en son 10 gün once yazmis kesin buldu parayi belki bin oran tuttutmustur puahaDün gece inanırmısın uyumasan önce @Enişte nerde harbi dedim bi boşluğu hissedildi heralde dede enişteyi şahlanırdı tatile çıktı kesin
Adam birsey demedi dost sadece dm kapalı dedi sinir e gerek yok biraz benim gibi ılimli olunBı sabredin arkadaş
Dost uzun uzun yazacamda ellerim üşüdü. HaklısınAdam birsey demedi dost sadece dm kapalı dedi
Getir ellerini hohlayım avuç içlerine kardeşDost uzun uzun yazacamda ellerim üşüdü. Haklısın
Yazdığıma tekrar baksana dost mesajı duzellttimDost uzun uzun yazacamda ellerim üşüdü. Haklısın
Profil ayarlar gizlilik kimler mesaj gönderebilir@Passion90 bana dm atılmıyor nasıl yapıcan
Bugün herkezz üstüme geliyor hohla reis . Bide uzanayım...Getir ellerini hohlayım avuç içlerine kardeş
Harbiden risk etmedin mi 2 zardami atmadinAz önce 42.150 TL borç ödedim. Parayı risk etmeden nasıl ödedim hala aklım almıyor
Sanırım hayatımın en olgun çağını yaşıyorum. Para tam 15 saattir hesabımdaydi ve ben risk almadım. Ben dervişlik makamına ulaştımAz önce 42.150 TL borç ödedim. Parayı risk etmeden nasıl ödedim hala aklım almıyor
Kim onlar la isim ver banaBugün herkezz üstüme geliyor hohla reis . Bide uzanayım...
Senin borcun var mı ErhanHarbiden risk etmedin mi 2 zardami atmadin
Ben ben benKim onlar la isim ver bana
@tug0000 dm den ahlaksız teklifler yapıyorKim onlar la isim ver bana
Yok 0 suan gecenlerde az biraz borç vardi onuda ödedik çok şükür tertemizim suanSenin borcun var mı Erhan
İsmimi ilet ona yeterli olur dost@tug0000 dm den ahlaksız teklifler yapıyor
Sende her gün yeni makam istiyorsun olmuyor ki bole puaahDervişlik makamına saygı duyEkli dosyayı görüntüle 915914