- 40,419
- 42,974
- 113
Forumda sponsor ikasbet var saglam sitedir atam varmi hesabinYaptım da başka yere de yapayım nereye yapım
Forumda sponsor ikasbet var saglam sitedir atam varmi hesabinYaptım da başka yere de yapayım nereye yapım
Benn her yere üye değilim aq 2 3 sitede üyeliğim var sadeceYatirim yaptin mi ntvspor a yapmadiysan betcolardan birinden oyna atam
Ntvspor sitemi onu bile bilmiyorum eskiden kanaldı onu bilirim ben pauahNTVSpor betco zaten al işte bir zır cahil daha.
Bir defa teklif ettim yok dedin dost ordan hatırlıyorumKazanınca dağıtacaksın ki daha fazla kazanasın kardeşim dağıtmazntek yersen 3. Gün roll kovalarsın siz benim roll yaptiğimı gördünüz mü mesela puhahah
Birisi padişah mesala bı ara biletini kontrol ettim öyle birşey vardıBb
Benn her yere üye değilim aq 2 3 sitede üyeliğim var sadece
Sapını oder dost puaahBetgaranti 128 k öder mi
Öderse salaktir kankaBetgaranti 128 k öder mi
Tebrikler dost altyapı sağlam ama rakamda muamma sanki umarım sorunsuz odenirBetgaranti 128 k öder mi
Padişah ta varsa hesabin orda da our atamBb
Benn her yere üye değilim aq 2 3 sitede üyeliğim var sadece
Sapını oder dost puaah
Öderse salaktir kanka
Client locked yazıyor ne demek buTebrikler dost altyapı sağlam ama rakamda muamma sanki umarım sorunsuz odenir
Yengeninde olabilir tam hatırlayamadım. ŞimdiPadişah ta varsa hesabin orda da our atam
Yarına hesabında dost o yazı ciktiysaClient locked yazıyor ne demek bu
700 tl limit koydu orasuBirisi padişah mesala bı ara biletini kontrol ettim öyle birşey vardı
Türkçesi ödendi demekClient locked yazıyor ne demek bu
Güntekin onayın sitesi dostNtvspor sitemi onu bile bilmiyorum eskiden kanaldı onu bilirim ben pauah
Milyar dolar mıBetgaranti 128 k öder mi
Güzel çekimlerin vardı dost normal xli altyapıya geç özellikle megapari ayda bir iki defa frebet ekliyir700 tl limit koydu orasu
Ciddiye alacaklar yapma gece geceBetgaranti 128 k öder mi
Hep100k üzeriGüzel çekimlerin vardı dost normal xli altyapıya geç özellikle megapari ayda bir iki defa frebet ekliyir