- 30,260
- 30,275
- 113
Biz dersi güzel verdik öğrenemeyenler utansın puahahAtamızın izindeyiz senden öğrendik bu forumda para dağıtmayı atam puaha
Biz dersi güzel verdik öğrenemeyenler utansın puahahAtamızın izindeyiz senden öğrendik bu forumda para dağıtmayı atam puaha
Soru 1: atmazBrunson benim tercihim snaa soruyorum kat yokken jalen 3 tane üçlük atamazmi denver da jokic yokken Murray daha fazla sorumluluk alıp 3 tane 3luk sokamazmi puaha
Sayfayı alta doğru indirdiğinde 3 tane bahside gozukuyor atam yeni değilsin senin bunu bilmen lazım puahaJalen de barem 3.5
Abi bu dünyada en zor şey cahillen tartismak vlla bir turli beyin idrak edemiyor ne yapsak boş puahaSoru 1: atmaz
Soru 2: sokmaz
Jalen brubsona sadece 3.5 üst var benim oynadıpım sitedeSayfayı alta doğru indirdiğinde 3 tane bahside gozukuyor atam yeni değilsin senin bunu bilmen lazım puaha
Cahillen ❌Abi bu dünyada en zor şey cahillen tartismak vlla bir turli beyin idrak edemiyor ne yapsak boş puaha
Hangi sitede oynuyorsun atamJalen brubsona sadece 3.5 üst var benim oynadıpım sitede
NtvsporbetHangi sitede oynuyorsun atam
Klavye hatası olur bazen fazla takılma bole şeylere sen puahaCahillen ❌
Cahil ile ✅
O nasıl site la elden mi oynatiyorlar kendi aralarındaJalen brubsona sadece 3.5 üst var benim oynadıpım sitede
3.5 ust risk biraz garanti diye 3 dedik atamNtvsporbet
Ne dagitiyordun bı ara be dost bikac kere odul aldık iki defa yazdık hiç boş cevirmedin güzel adamsın vessalam umarım hayatta hep sana böyle cömert davranirBiz dersi güzel verdik öğrenemeyenler utansın puahah
Karşımda ki cahil olursa takılırımKlavye hatası olur bazen fazla takılma bole şeylere sen puaha
8 yıldır vip olduğum siteO nasıl site la elden mi oynatiyorlar kendi aralarında
Kanım dondu8 yıldır vip olduğum site
Yatirim yaptin mi ntvspor a yapmadiysan betcolardan birinden oyna atam8 yıldır vip olduğum site
Kazanınca dağıtacaksın ki daha fazla kazanasın kardeşim dağıtmazntek yersen 3. Gün roll kovalarsın siz benim roll yaptiğimı gördünüz mü mesela puhahahNe dagitiyordun bı ara be dost bikac kere odul aldık iki defa yazdık hiç boş cevirmedin güzel adamsın vessalam umarım hayatta hep sana böyle cömert davranir
Yaptım da başka yere de yapayım nereye yapımYatirim yaptin mi ntvspor a yapmadiysan betcolardan birinden oyna atam
NTVSpor betco zaten al işte bir zır cahil daha.Yatirim yaptin mi ntvspor a yapmadiysan betcolardan birinden oyna atam