- 19,183
- 22,547
- 113
Yok dost 105 k kazanırsam öder mi diye merak ettimBen sandım çekim bekliyorsun dost ödememi diye sorunca
Yok dost 105 k kazanırsam öder mi diye merak ettimBen sandım çekim bekliyorsun dost ödememi diye sorunca
Sen yinede parça parça Kazan dost yuzbes direk çekme 30-30-45 Kazan sıkıntıya sokma biziYok dost 105 k kazanırsam öder mi diye merak ettim
Yarından sonra korkarım ki bana da tepkime vermiyebilir puhaaYedim yedim ama reşoya kırıldım bana cevabı geçtim tepkime bile atmıyor![]()
Hahhahah potansiyeli varmıYarından sonra korkarım ki bana da tepkime vermiyebilir puhaa
Yüzde yüz puhaaaHahhahah potansiyeli varmı![]()
Yok yok gaddardır ama iyi adamdırYüzde yüz puhaaa
Aa sende burdamıydınHep burdaydık hiç gitmedik ki ,😅
Gaddar Kerim, siteden haraç alacak, en az 105k kasaları yoksa kursunlarima yazık anlamında diyor onuBen sandım çekim bekliyorsun dost ödememi diye sorunca
Bol bol şanslar dostGelirse hepsini NBA ye gömecem. Gelmezse kendimi gömecem Ekli dosyayı görüntüle 909299
Bol şansGelirse hepsini NBA ye gömecem. Gelmezse kendimi gömecem Ekli dosyayı görüntüle 909299
Bol şanslar gaddarim gelirse 3 tane farkli Nba kuponu yap en az 1 i gelirse zararın olmaz.Gelirse hepsini NBA ye gömecem. Gelmezse kendimi gömecem Ekli dosyayı görüntüle 909299
Yok dostum tek kupona gömecemBol şanslar gaddarim gelirse 3 tane farkli Nba kuponu yap en az 1 i gelirse zararın olmaz.
Kunchine kalmis insallah gelirGelirse hepsini NBA ye gömecem. Gelmezse kendimi gömecem Ekli dosyayı görüntüle 909299
Tek tabanca Gaddarima saygılarımı sunarimYok dostum tek kupona gömecem
Bilen derken kardeşimBiz kazandık ama puhhaa valenciennes len ortak kuponumuz geldi dun burdan paylaştığım arkadasa verdigim kupon geldi 1 oyuncu iade oldu ama diğer iki oyuncu geli mesele kotu bültende kazanabilmek bulten iyiken @Mrlbra atam bile kazanır puhhaaa
Payım nerde @ValenciennesYarından sonra korkarım ki bana da tepkime vermiyebilir puhaa
GelmediGelirse hepsini NBA ye gömecem. Gelmezse kendimi gömecem Ekli dosyayı görüntüle 909299
Evet gelmediGelmedi
Joker lazımsa benden al benim alma ümidim yok kankaEvet gelmedi