- 19,430
- 22,887
- 113
Öderse sana rol actiracamÖdemesi için bütün duaları ederiz . Ancak düşük ihtimal umarım öder
Öderse sana rol actiracamÖdemesi için bütün duaları ederiz . Ancak düşük ihtimal umarım öder
Rol ne oluyor kardeşÖderse sana rol actiracam
Şartlarımiz dun ki gibi tek kupon 10 oran kupon hazır olunca burdan paylasiriz gidip şimdi biraz ders calis puhhaaHahahaha ben değil atan seni hedef gösterdi 😂😂
Boşver para atacağım sana sende o parayla istediğini yapacaksın öyle dusunRol ne oluyor kardeş
Benim siteden oynarsan öderMilosbet 105k öder mi ?
He tamam İNSALLAHBoşver para atacağım sana sende o parayla istediğini yapacaksın öyle dusun
Ben yüksek gireceğim dost bugün. O yüzden 10 oran olmayabilir, tabi 20 oranda olabilir psikolojime bağlıŞartlarımiz dun ki gibi tek kupon 10 oran kupon hazır olunca burdan paylasiriz gidip şimdi biraz ders calis puhhaa
Oder gaddar beyMilosbet 105k öder mi ?
Ben yazdım tepkime bile atmıyorOder gaddar bey
Valla şartimiz 10 oran istersen sen 100 orana oyna ben 10 orana değişen birsey yok ama eğer ben kazanırsam iste o zaman kendine kaçacak delik ara sana soylim puhaaBen yüksek gireceğim dost bugün. O yüzden 10 oran olmayabilir, tabi 20 oranda olabilir psikolojime bağlı
Bı ara sağlamdı dost umarım alırsın ödemeni güzel rakamMilosbet 105k öder mi ?
İnşallah bir gün öyle bir rakam kazanırım dost o zmn bakarız haka sağlam mı diyeBı ara sağlamdı dost umarım alırsın ödemeni güzel rakam
Benim atlamam normalde bu kadar kişi nasıl bir anda geldiYaw kimse 105k ödeme beklemiyor sazan gibi nasil konuya atladınız ama puhaaa
100k üstü sıkıntı 5 i bırak öyle çekMilosbet 105k öder mi ?
Fakirligin gozu korolsun 😂😂😂 konunun adi bosa mi losers 😂😂Yaw kimse 105k ödeme beklemiyor sazan gibi nasil konuya atladınız ama puhaaa
Kokoreç yedin mi sen puhaaBenim atlamam normalde bu kadar kişi nasıl bir anda geldi
Ben sandım çekim bekliyorsun dost ödememi diye soruncaİnşallah bir gün öyle bir rakam kazanırım dost o zmn bakarız haka sağlam mı diye
Hep burdaydık hiç gitmedik ki ,😅Benim atlamam normalde bu kadar kişi nasıl bir anda geldi
Yedim yedim ama reşoya kırıldım bana cevabı geçtim tepkime bile atmıyorKokoreç yedin mi sen puhaa