- 19,353
- 24,623
- 113
5+1Ne kadar paramızı odemis phaba
5+1Ne kadar paramızı odemis phaba
20 ver
leogrand one shot alayım barı kalan 5 i de 500den 10 spın atar uyurum20 ver
Ağlıyorumsenın paraya elveda o zaman
Tek yemek yakışmaz sana sen paylaşımcı adamdin ne oldu sana yakıştıramadım sana puhaaleogrand one shot alayım barı kalan 5 i de 500den 10 spın atar uyurum
Hiç sorma dost çok değişti makinaTek yemek yakışmaz sana sen paylaşımcı adamdin ne oldu sana yakıştıramadım sana puhaa
Kod alındıktan sonra 5 saat içinde hedefe varmak gerekiyormuşKod: anında5050cekim
BANKOBET'ten 1000₺ yatırımlarınızda faydalanabileceğiniz kodumuz ile bakiyenizi 3550₺'ye ulaştırarak 5050₺ çekim sağlayabileceğiniz bonusumuz aktifitir. Dilediğiniz alanda katılım sağlayarak istenilen bakiyeye ulaşmanız durumunda çekim sağlayabilirsiniz. Kampanyadan 1 defa yararlanılabilir. Sitemizin yeni promosyonlarından haberdar olmak için Telegram kanalımızı takip edebilir. Avantajlı Bonuslarımıza göz atarak sizlerde kazanmaya başlayabilirsiniz
5 saate ne gerek var 500 bet 2 spin 7 sanıyede ıs tamamKod alındıktan sonra 5 saat içinde hedefe varmak gerekiyormuş
vanodan şu parayı kurtarmam lazımTek yemek yakışmaz sana sen paylaşımcı adamdin ne oldu sana yakıştıramadım sana puhaa
Çokmus yatirim miktarı hocam puhqaKod: anında5050cekim
BANKOBET'ten 1000₺ yatırımlarınızda faydalanabileceğiniz kodumuz ile bakiyenizi 3550₺'ye ulaştırarak 5050₺ çekim sağlayabileceğiniz bonusumuz aktifitir. Dilediğiniz alanda katılım sağlayarak istenilen bakiyeye ulaşmanız durumunda çekim sağlayabilirsiniz. Kampanyadan 1 defa yararlanılabilir. Sitemizin yeni promosyonlarından haberdar olmak için Telegram kanalımızı takip edebilir. Avantajlı Bonuslarımıza göz atarak sizlerde kazanmaya başlayabilirsiniz
Zorvanodan şu parayı kurtarmam lazım
Makina belki hedefe. Varıp sular burayı dostÇokmus yatirim miktarı hocam puhqa
Imkansiz hocam puhaaMakina belki hedefe. Varıp sular burayı dost
7 saniyelik is diyorduImkansiz hocam puhaa
Puhaaa aynen 7 saniyede kaybedeceğini dedi ama7 saniyelik is diyordu
2k gitti kaldı 4
Yapma be2k gitti kaldı 4
kaldı 1Yapma be
Gitti o zamankaldı 1