- 31,124
- 31,276
- 113
2 iş gününde eklenecek500 fb kazandık hala eklencek
2 iş gününde eklenecek500 fb kazandık hala eklencek
Uzun bi koridor böyle koşa koşa gidip duvara kafa atasım var2 iş gününde eklenecek
7 kız çocuğu doğurmuş aşiret gelini gerginliği gibi bişeyUzun bi koridor böyle koşa koşa gidip duvara kafa atasım var
Mahallede bi adam vardı 2 eşi 12 çocuğu vardı hep ona özenerek büyümüştüm7 kız çocuğu doğurmuş aşiret gelini gerginliği gibi bişey
Senin derdin para değil sen biraz benim gibisin hayatta basına gelenlerden sonra yalnızlaşıp kumarda zevk almaya çalışıyoruz böyle hayat mı olur aq0
Düzen iyi degil umut azalıyor görüşürüz ben gidiyorum olumsuz konuşmak içimden gelmiyor Allaha emanetsiniz aga
yok lol oynuyorumMakina slot mu çeviriyorsun
Tm inandık pauhayok lol oynuyorum
Bekle yarin oynarsın pauahbetyoluna 1k attım slot oynanmıyor bonus aldık bıde guncelleme var betcoda
harbı laTm inandık pauha
yok cevırmeden uyuyamam kıBekle yarin oynarsın pauah
1k para ile slotta 10 farm yaparsın zaten boşa bekleme bence yarina azinin tadı ile çevirirsin pauahyok cevırmeden uyuyamam kı
mojo odemıs haberım yok ıs bankası smste atmıyo1k para ile slotta 10 farm yaparsın zaten boşa bekleme bence yarina azinin tadı ile çevirirsin pauah
O site patladı bence çünkü diğer vetcolarda bişi yokbetyoluna 1k attım slot oynanmıyor bonus aldık bıde guncelleme var betcoda
senın paraya elveda o zamanO site patladı bence çünkü diğer vetcolarda bişi yok
Vetcolar yeni altyapimi hocam pauhaO site patladı bence çünkü diğer vetcolarda bişi yok
Ne kadar paramızı odemis phabamojo odemıs haberım yok ıs bankası smste atmıyo