- 7,843
- 4,617
- 113
Kupon sonuçlanınca yaz doyurmadı bi daha içecem diye 😂Fazlasını attı eksik kalırsa yaz dedi zaten hahshs
Kupon sonuçlanınca yaz doyurmadı bi daha içecem diye 😂Fazlasını attı eksik kalırsa yaz dedi zaten hahshs
Senin tayfa yapışır diye dikkat et kankareplayi bi paylaşamadık gitti ne cekımmıs yaw
Kuzen kuzennnSenin tayfa yapışır diye dikkat et kanka
Sana yazarım ulaş bana dedin ya hahshsKupon sonuçlanınca yaz doyurmadı bi daha içecem diye 😂
Denizli de ama restorana yürüyerek giren tek ben vardım öyle bi mekandıSen hangı sehırdesın nasıl bır corba o lokman hekımmı yapıyo
olum 480 liraya burda et iskender kola iciyorum ben ülke o kadar batmadı daha sakin puhaahahahshsBak gecen içtim 480 verdim ona göre mercimek iç sen yinede 😀
Deadlojg hagsgssKuzen kuzennn
Denızlıde bıberı masaya ezılmıs koyuyolar bole hayvan gıbı acı kurutulmusDenizli de ama restorana yürüyerek giren tek ben vardım öyle bi mekandı
Tek İskender ayran 610 lira 3 gün önce verdimolum 480 liraya burda et iskender kola iciyorum ben ülke o kadar batmadı daha sakin puhaahahahshs
Aynen herşeyin yanında gelıyorDenızlıde bıberı masaya ezılmıs koyuyolar bole hayvan gıbı acı kurutulmus
Sunu bıl daim olsun dostDeadlojg hagsgss
İşte ben ondan yedım elle katıp sonra suyla yuzmu yıkadım kör oldum 1 saat felanAynen herşeyin yanında gelıyor
Sen sadece biber söylemişindir masaya bi de ekmek 😅Sunu bıl daim olsun dost
İşte ben ondan yedım elle katıp sonra suyla yuzmu yıkadım kör oldum 1 saat felan
Yok eşşegınnnSen sadece biber söylemişimdir masaya bi de ekmek 😅
Boydan foto gelir mi metinSunu bıl daim olsun dost
İşte ben ondan yedım elle katıp sonra suyla yuzmu yıkadım kör oldum 1 saat felan
Gelmez yorgan varBoydan foto gelir mi metin
Bak neşesi yerine geldi kupon iyi gidiyor sanırımBoydan foto gelir mi metin
Bu saatteki maçlara oynayan salaktır açık netBak neşesi yerine geldi kupon iyi gidiyor sanırım![]()
Bugun ılk kez gıdıcem cumaya bır duam var bakalım kabul oluyomuBu saatteki maçlara oynayan salaktır açık netben kaçtım hayırlı cumalar sizlere dua edicem cumaya gitmeyi unutmayın
Allah kabul etsin hayırlı cumalarBu saatteki maçlara oynayan salaktır açık netben kaçtım hayırlı cumalar sizlere dua edicem cumaya gitmeyi unutmayın
Duam belli duyan belli gör Rabbım şu metin kulunu sevdicegine kavusturBugun ılk kez gıdıcem cumaya bır duam var bakalım kabul oluyomu