- 45,756
- 34,538
- 113
Yumlu gıbı her sıtede bır sorun yasıyorsunsımdı sordum belge onayı tamamlanmış 🧐 çekım yapabilirmişim. ama altyapıda global sıkıntı falan dedi güncelleme var galiba yâda yine oyalıyorlar 😀
Yumlu gıbı her sıtede bır sorun yasıyorsunsımdı sordum belge onayı tamamlanmış 🧐 çekım yapabilirmişim. ama altyapıda global sıkıntı falan dedi güncelleme var galiba yâda yine oyalıyorlar 😀
Tavsiye etmem miden ağırır sonuçta alışık değil sabret kurbana az kaldı 😅Ilk maasla yemege cıkcam kanka ıskender yemeyelın 4 ay oldu evde teragı var 1 kasık atıyorum tavaya kokusu alır gıbı oluyorum
Ucunda ölum olsada yıyecem 3 gunde ayakyoluna gıtmıcem ıcımde gezdırcemTavsiye etmem miden ağırır sonuçta alışık değil sabret kurbana az kaldı 😅
Vermeyecek olsa belge tamm demez 48 saat bekletrdi sonuçta belge ye 48 saat diyip 12 saatte onayladısımdı sordum belge onayı tamamlanmış 🧐 çekım yapabilirmişim. ama altyapıda global sıkıntı falan dedi güncelleme var galiba yâda yine oyalıyorlar 😀
AÇIZsımdı sordum belge onayı tamamlanmış 🧐 çekım yapabilirmişim. ama altyapıda global sıkıntı falan dedi güncelleme var galiba yâda yine oyalıyorlar 😀
Pastahanede calısan adam ac kalırmı
Hemde nasılPastahanede calısan adam ac kalırmı
Bak tahir para gelince topukladı çorbacıya😃😄Hemde nasıl
Boşa demezler herhalde belge tamamlandi diye betco da sorun yoktu para yoktur kasalarinda gün içinde gelir kankasımdı sordum belge onayı tamamlanmış 🧐 çekım yapabilirmişim. ama altyapıda global sıkıntı falan dedi güncelleme var galiba yâda yine oyalıyorlar 😀
Yok o kaçmaz puahahhBak tahir para gelince topukladı çorbacıya😃😄
Suan myammar lıgınde gol beklıyorBak tahir para gelince topukladı çorbacıya😃😄
Çorbacıdan selamlar hahshssBak tahir para gelince topukladı çorbacıya😃😄
Sonucta corbayı ben yıcem demedı herhangı bır lıg te yıyebılırÇorbacıdan selamlar hahshss
Makinadan 3k almış sğaolsun 1 ateşlemiş halimizi görüpBak tahir para gelince topukladı çorbacıya😃😄
Bak gecen içtim 480 verdim ona göre mercimek iç sen yinede 😀Çorbacıdan selamlar hahshss
Yok valla oynamadım çıkıyordum zaten dışarıya çorba içicem ben futbol premier lig ve tr harici oynamam her maça üst yazan mal lardan değilim benSuan myammar lıgınde gol beklıyor
YakışırMakinadan 3k almış sğaolsun 1 ateşlemiş halimizi görüp
Fazlasını attı eksik kalırsa yaz dedi zaten hahshsBak gecen içtim 480 verdim ona göre mercimek iç sen yinede 😀
Sen hangı sehırdesın nasıl bır corba o lokman hekımmı yapıyoBak gecen içtim 480 verdim ona göre mercimek iç sen yinede 😀
replayi bi paylaşamadık gitti ne cekımmıs yawBoşa demezler herhalde belge tamamlandi diye betco da sorun yoktu para yoktur kasalarinda gün içinde gelir kanka