- 31,557
- 31,760
- 113
Yatarsa cidden ağlarım buraya kadar gelmişkenSon çeyrek 27 lazım
Yatarsa cidden ağlarım buraya kadar gelmişkenSon çeyrek 27 lazım
Mantıklı basla tekrarBaştan dedi
Kupon da kazandı kasa 304 oldu
3 defa denerim xsf
BolşansBaştan dedi
3 defa denerim xsf
knka ben slotu bırakıyorum an itibariyle bu sitelerde slot alanı kapatılıyomu canlı destekten oynadıgım tum sitelerde slot alanını kapatacamAslınds sadece spor oynanan bi site olsa çoğu kişi çekim yapar çünkü çoğumuz sporda biraz yükseltip slotaı veriyoruveriyoruz hepsinş
Yok kapatırmı şerefsizler keşke öyle bişey olsa keşleknka ben slotu bırakıyorum an itibariyle bu sitelerde slot alanı kapatılıyomu canlı destekten oynadıgım tum sitelerde slot alanını kapatacam
Aramıza hosgeldinöyle bi kudurdum ki son 4000 i basket oynucam diye attım kuponu oynatmadı sinirlenip slota girdim 30 sn falan sürdü sıfrlanması
la oluyodu bazıları yapıyodu bunu betcolarda sankiYok kapatırmı şerefsizler keşke öyle bişey olsa keşle
paramı öde lan borcu odeAramıza hosgeldin
Ama soruyu sorma şeklin yanlış senin. Benim dediğim gibi açıklamadın detaylıca. Gerçi ona da aynı cevabı verebilirdi ama senin soru şekline sıkıntı yok oyna deme şansı vermemişsin adamaBaştan dedi
3 defa denerim xsf
Harbiden ya birde en zor durumda olan benim şuan şaka gibi yine onlar ailerle yaşıyor ben tek yaşıyor m yemek sigara vs dertleri yok 😅Doktor 3 kere rol yapacak bak işte losers dışındaki herkese yaradı para
En azından 3 kere deneyecek daha iyi boşverAma soruyu sorma şeklin yanlış senin. Benim dediğim gibi açıklamadın detaylıca. Gerçi ona da aynı cevabı verebilirdi ama senin soru şekline sıkıntı yok oyna deme şansı vermemişsin adama
@Losers durumları soylermisinparamı öde lan borcu ode
İlk defa duydumla oluyodu bazıları yapıyodu bunu betcolarda sanki
Hepten karışıklık olmasın dedimAma soruyu sorma şeklin yanlış senin. Benim dediğim gibi açıklamadın detaylıca. Gerçi ona da aynı cevabı verebilirdi ama senin soru şekline sıkıntı yok oyna deme şansı vermemişsin adama
Biraz önce 8k çektiğini mi söyleyim@Losers durumları soylermisin
Eskiden di hacı ola oluyodu bazıları yapıyodu bunu betcolarda sanki
Sana da sır vermeye gelmiyoBiraz önce 8k çektiğini mi söyleyim