- 31,416
- 31,617
- 113
Kodu versinler gerisi umurumda değil şuan o dereceyim puajajaSilkmeseler bari
Kodu versinler gerisi umurumda değil şuan o dereceyim puajajaSilkmeseler bari
Hatlar karıştı. Hesaba 114 geçmiştiBöyle iyi yükseğe uçma hemen 😁😁
Bişi olmazHatlar karıştı. Hesaba 114 geçmişti
100 ile kupon yaptım 157 geldi
14 ü unuttum 2. Kuponu 171 ile oynadım xdd
14x oynadığın oran = ?Hatlar karıştı. Hesaba 114 geçmişti
Birşey olmaz açıklanır oHatlar karıştı. Hesaba 114 geçmişti
Hepsi birbirinden adibu amusnet kadar ococugu bi sağlayıcı varmı
Şimdiden söylemesi lazım. 14 lira 3 adımda 80 olur. Sonda 1070 olursa parası geçersiz sayılabilirBirşey olmaz açıklanır o
oda bişeymi yazın 400bin basıyodum şuan bascak 10tl yok2018de bi kupona 10k basmıştım. Şimdinin 60 70k parasına denk. Şu an 5k bile basmaya çekiniyorum
Seninki resmi wonŞimdiden söylemesi lazım. 14 lira 3 adımda 80 olur. Sonda 1070 olursa parası geçersiz sayılabilir
O sitenin slotlarını övüyorlardı birdelan yok böyle bişey 2 saatte 100 betten 1000 üstü spin attım 1 kere adam akıllı ödeme yapmaz mı 15 k götümüze mızrak gibi girdi yine sözde slot oynamıcaktım 1 hafta kendime söz vermiştim sporda ne güzel gidiyordum nerden attım bu betyoluna allah kahretsın
öyle bi kudurdum ki son 4000 i basket oynucam diye attım kuponu oynatmadı sinirlenip slota girdim 30 sn falan sürdü sıfrlanmasıO sitenin slotlarını övüyorlardı birde
Yok yav daha değil 3 dk boş geçse sıkıntıya girerSeninki resmi won
Geçmiş olsın bok gibi geçmiş bugünöyle bi kudurdum ki son 4000 i basket oynucam diye attım kuponu oynatmadı sinirlenip slota girdim 30 sn falan sürdü sıfrlanması
Bence boş geçer 3 dkYok yav daha değil 3 dk boş geçse sıkıntıya girer
Ciddi diyorum bu sefer bunlar bu baremleri yedirmez 180 görmezse şaşırmamBence boş geçer 3 dk
hep aynısı kardeşim ya sporda kazanınca slot deneyim diyorum 1 gün katlıyosam 10 gün gidiyor bu soktugum amusnetinde eskıden ne odemeler yapıyordu simdi hep alıyor bir daha oynamıcam kayip bonsuuda alamadım zatenGeçmiş olsın bok gibi geçmiş bugün
Aslınds sadece spor oynanan bi site olsa çoğu kişi çekim yapar çünkü çoğumuz sporda biraz yükseltip slotaı veriyoruveriyoruz hepsinşhep aynısı kardeşim ya sporda kazanınca slot deneyim diyorum 1 gün katlıyosam 10 gün gidiyor bu soktugum amusnetinde eskıden ne odemeler yapıyordu simdi hep alıyor bir daha oynamıcam kayip bonsuuda alamadım zaten
Baştan dediBirşey olmaz açıklanır o