- 9,410
- 4,710
- 113
Biz zaten üvey evlatiz. Hacılar da terkedilmiş bağ eviyizBirini @Northe e biriniz bana dönüyorsunuz göz hakkı
Biz zaten üvey evlatiz. Hacılar da terkedilmiş bağ eviyizBirini @Northe e biriniz bana dönüyorsunuz göz hakkı
Bugün tek de verirdi vermiyor zaten az atıyorMat kodları zor alınıyor. Gece dene kolay alınıyo
Vermıyor bir türliYok alabilirsin benimde mata hiç yatirim yok tek yatirim yapmadığım site ama bonus alınıyor
Ulan doktor bana bu ettiği laftan sonra hayat verse alanın..Birini @Northe e biriniz bana dönüyorsunuz göz hakkı
Hayat derkenUlan doktor bana bu ettiği laftan sonra hayat verse alanın..
Bende gece attiklarinda aliyorum aksam alınmıyor kolay kolay anca geceyi beklersen onda da hep aynı tutarlar 30 100 lira dostVermıyor bir türli
Gece 1 de uyuyoruz malesefBende gece attiklarindan aliyorum aksam alınmıyor kolay kolay anca geceyi beklersen onda da hep aynı tutarlar 30 100 lira dost
O saatlere yakın atiyor zaten alırsınGece 1 de uyuyoruz malesef
Hayat derken
BanadaMat tobe etmiş bana artık kesinlikle kod vermiyo
ilk 1 2 dk vermıyor sonra aktif oluyor tekrar tekrar dene verirMata yeni üyelik açtım 3 gündür tek kod alamadım hepsinde beklenwmdik hata diyor daha öncesinde yatırım mı yapmak lazım
Seri seri hata verdiği zaman vermiyor spama devam etcen artık seri hata vermeyip beklettiği zaman 3-5 dene veriyorBanada
Mahkeme kararıyla uzaklaştırma verildi@Metings1905 konudan banlı mı
ah be en sevdiğim 2 dostumdan birisi @Metings1905 onsuz buranın tadı yokMahkeme kararıyla uzaklaştırma verildi
Oldu
Diğeri kim. @TommyEgan kaçıncıah be en sevdiğim 2 dostumdan birisi @Metings1905 onsuz buranın tadı yok
@KANSIZDiğeri kim. @TommyEgan kaçıncı
Sen kimseyi dinleme GS maçına bugünden 5.5 üst gir uyu