- 15,855
- 9,788
- 113
Ayipla. Krds sanaedemeyiz doktor bize gelince kafasını çeviriyor kasıtlı olarak![]()
Ayipla. Krds sanaedemeyiz doktor bize gelince kafasını çeviriyor kasıtlı olarak![]()
Geçen sene 10 defa yolladım 1 defa geri dönüş yapmadın. Ondan olabiliredemeyiz doktor bize gelince kafasını çeviriyor kasıtlı olarak![]()
Benim suçum ne puahahGeçen sene 10 defa yolladım 1 defa geri dönüş yapmadın. Ondan olabilir
Deneme bonusu bile yokmuşSaatler önce attım buraya üyelik yok diyon
Zenginin hali başka oluyor tabii
Olması lazımdıDeneme bonusu bile yokmuş
YOKOlması lazımdı
Roll nü geliyor yoksaÇok heyecanlandım dur Elim ayam titriyo genelde beklemede yaziyo ya kanks
ben olduguma emin miyiz?Geçen sene 10 defa yolladım 1 defa geri dönüş yapmadın. Ondan olabilir
neden la kardasAyipla. Krds sana
Şurda tam adama çökğcez konuyu dağıttınız KARDAŞneden la kardas
GünaydınGünaydın losers ailesi
İmkansiz kanka anxjajxjaRoll nü geliyor yoksa
dün 4-5k kazandı 6-7k dağıttı ne bereketli paraymış lan gfdhgdfhdfİmkansiz kanka anxjajxja
Önce gidip 4 5 paket sigara almak lazjm
DmGeçen sene 10 defa yolladım 1 defa geri dönüş yapmadın. Ondan olabilir
5800 kazanıp 5500 dağıttık üstü gelirmi bilmemdün 4-5k kazandı 6-7k dağıttı ne bereketli paraymış lan gfdhgdfhdf
Mata yeni üyelik açtım 3 gündür tek kod alamadım hepsinde beklenwmdik hata diyor daha öncesinde yatırım mı yapmak lazımGünaydın losers ailesi
Yok alabilirsin benimde mata hiç yatirim yok tek yatirim yapmadığım site ama bonus alınıyorMata yeni üyelik açtım 3 gündür tek kod alamadım hepsinde beklenwmdik hata diyor daha öncesinde yatırım mı yapmak lazım
Sen gariban adamsın olm para dağıtmayı bilmezsin burada 50k 100k kazanıp 1-2 kisiye roll açtırıp paran bitincede lafını edicen şovunu yapıcan yoksa para dağıtmanın ne anlamı var fakirlere ölüm gdsfgsd5800 kazanıp 5500 dağıttık üstü gelirmi bilmem
Mat kodları zor alınıyor. Gece dene kolay alınıyoMata yeni üyelik açtım 3 gündür tek kod alamadım hepsinde beklenwmdik hata diyor daha öncesinde yatırım mı yapmak lazım