- 62,845
- 32,125
- 113
Beni niye tebrik ediyorsunuz adam kazanmış adamı tebrik edin 😄Tebrikler
Beni niye tebrik ediyorsunuz adam kazanmış adamı tebrik edin 😄Tebrikler
İşte buna ölürüm4 4 lük demiyorlar boşuna
Hahahaa 😍😍Yok her alan var bi saydıklarını yok aw mekatronik mühendisiyim ben.Makine elektrik bilgisayar alayı var olmayan 2 alan var onuda söylediniz helal olsun 😄
Tebrikler dost kazancın daim olsunGençler kusura bakmayın yeni girebildim.Orlandoda kazandı.Gece benimle birlikte olanlara az sonra ulaşacağım sağolun varolun dostlar
Yazdım ya kral 😂Hahhshshshhs harbiden ne mühendisisin merak ettim
Okumadım ki vallahi dur bakayımYazdım ya kral 😂
Umut vermesymis bari ibne 😀@Holi44 gece 1.37'de bir tane temsilci yazmış 2.000 lira nakit 1 kat çevrimli maksimum 10 katı kadar çekim yapabilirsiniz diye yazıyor bodoslama atladım saat 4'te gördüm üye oldum kullanıcı adı attım yarım saat sonra son görülme uzun zaman önce 😄 😄 😄 😄 😄
Vallahi dedim Ne güzel toparlarım belki onunla o da eklemediUmut vermesymis bari ibne 😀
10:20’de çekim verdim 50 geçe geldi dayı 30 dakika sürdü işteNe kdr sürede geldi aklımizda bulunsun onuda yazsaydın
Sabaha kadar adamlar buradaydı O kişilere ulaşacak 😄 😄 😄 😄 😄Reis bende warmiyim 😊
Walla bende orlando maçını takip ettim sadece zaten söyledim 😊 içinden gelirse yazar yoksada kısmet napalimSabaha kadar adamlar buradaydı O kişilere ulaşacak 😄 😄 😄 😄 😄
Bu tutar için 30dk çok iyi10:20’de çekim verdim 50 geçe geldi dayı 30 dakika sürdü işte