- 44,022
- 42,999
- 113
Günaydın muroAynen nöbeti devraldık 😄 😄 😄 😄 😄
Günaydın muroAynen nöbeti devraldık 😄 😄 😄 😄 😄
Öğlene anca uyanırAynen nöbeti devraldık 😄 😄 😄 😄 😄
Öğlene anca uyanırAynen nöbeti devraldık 😄 😄 😄 😄 😄
Nöbet kutsaldır isterse ertesi gün uyansın 😄Öğlene anca uyanır
Günaydın Fero dün akşam mallık ettik anasını satayım 500 TL para bir yerden geldi 490'ı yatırdık kolombiya maçı vardı ilk yarı 1-0 bitti dedim 2 yarı üst olur 2.40 oranı vardı 1177 veriyordu gittim yanına basket koydum o kadar emindim üstte olacağına maçın dedim biraz para versin 2100 veriyordu basketin bir sayısından gitti böyle bir şey yok ya 😄Günaydın muro![]()
İşin gücün rast gitsin Ulaş O adamlara bayağı bir takip ettiGençler kusura bakmayın yeni girebildim.Orlandoda kazandı.Gece benimle birlikte olanlara az sonra ulaşacağım sağolun varolun dostlar
Vallahi adamsın burada ne insanlar gördüm böyle sabaha kadar yol takip ettirip ortadan kaybolan var mı desen senin için değil ha yanlış anlama sen delikanlı gibi çıktın geldin işin rast gitsin her daim kazanYok yok kimsenin hakkını bırakmam dost.Daha çekim bile veremedim fırsat hiç yoktu Ekli dosyayı görüntüle 935663
İse gidebildin miGençler kusura bakmayın yeni girebildim.Orlandoda kazandı.Gece benimle birlikte olanlara az sonra ulaşacağım sağolun varolun dostlar
Reis orlando maçında gece bende wardım yalan olmasın sadece orlando maçını takip ettimGençler kusura bakmayın yeni girebildim.Orlandoda kazandı.Gece benimle birlikte olanlara az sonra ulaşacağım sağolun varolun dostlar
Sorunsuz gelir umarimYok yok kimsenin hakkını bırakmam dost.Daha çekim bile veremedim fırsat hiç yoktu Ekli dosyayı görüntüle 935663
Restbetten bahsediyoruzSorunsuz gelir umarim
Şu anda işteyimde hayat sinemam kapandı resmen bugün ayakta zor duruyordumİse gidebildin mi
Ne güzel duruyor 🙏🥰❤Yok yok kimsenin hakkını bırakmam dost.Daha çekim bile veremedim fırsat hiç yoktu Ekli dosyayı görüntüle 935663
Keşke izin alsaydın Gerçi haftanın ilk günü de ne bahane bulacan kiŞu anda işteyimde hayat sinemam kapandı resmen bugün ayakta zor duruyordum
Yarım saat bir saate rezerve edildiler Ondan sonra hesaptaBakalım ne kadar sürecek Ekli dosyayı görüntüle 935665