- 1,658
- 386
- 83
Son 1
Allah kabul etsin kardeşim senin emeğin için teşekkür ederim hediyen hazır çekimden sonra uğraşamasanda olurDostum bende sahura gidiyorum 1 saate burdayım
Ben sana ne dedim reis ? Minnesptadan ümidi kesmeyin gelecek dedim. Sahur bitti üst geldiWOOOOOON ULAN WOOOONN
Seninde emeğin için teşekkür ederim kardeşim benim seninde hediyen hazır en başından beri @karkar92 la berabersinizBen sana ne dedim reis ? Minnesptadan ümidi kesmeyin gelecek dedim. Sahur bitti üst geldi![]()
Biz neciyiz burda dost 3 saattir ayıp ediyorsunSeninde emeğin için teşekkür ederim kardeşim benim seninde hediyen hazır en başından beri @karkar92 la berabersiniz
Sende buradaydın kardeşim benim seninde dm yanacakBiz neciyiz burda dost 3 saattir ayıp ediyorsun
Eyv dost bi an unutulduk felan sandımSende buradaydın kardeşim benim seninde dm yanacak
Körün gözmu la bro.phili senin bağışını bilse bu kdr atmazdi çok büyük şans vardı o mactaSeninde emeğin için teşekkür ederim kardeşim benim seninde hediyen hazır en başından beri @karkar92 la berabersiniz
Son maç ne oynadın dostSende buradaydın kardeşim benim seninde dm yanacak
Olsun buda cicik gibi para 11kya mis gibi orlandoda çileği olur artıkGüncel kasa kalan 2 maç Orlando maçıda gelirse çiçek gibi olurEkli dosyayı görüntüle 935624