- 1,536
- 1,514
- 113
Site iyiye benziyo yalnız ilk çekim için belge cart curt istemezse yatırım yaparım buraya. Sorun olmaz dimi gençler
yok ya rahat öder , ödeme süresini merak ettim , haftasonu bonusu iyiymiş ondan sordumBenim 7-8 yıldır oynadığım site belki hiç yoksa milyon çekimim olmuştur güvenim tam kuponlar kazansında parayı alırız bir şekilde![]()
ödemede sorun yok , yıllarca beleş spin dağıttı herkes max 2k cekti ödediSite iyiye benziyo yalnız ilk çekim için belge cart curt istemezse yatırım yaparım buraya. Sorun olmaz dimi gençler
Ooo o zaman içimize sus serpildiBenim 7-8 yıldır oynadığım site belki hiç yoksa milyon çekimim olmuştur güvenim tam kuponlar kazansında parayı alırız bir şekilde![]()
Ben de diyorum bu nerede 4 saatlik roldeymiş adam 😄31 açıldık
Perşembe günü katılmışsın Hoş geldin bu hızla zengin olursun Kullanıcı adın gibi
Havale çok çekmiyorum ben kripto çekimi 40-45 dakika maksimum sürüyoryok ya rahat öder , ödeme süresini merak ettim , haftasonu bonusu iyiymiş ondan sordum
sabah 7 de işi biter sana teslim ederizBen de diyorum bu nerede 4 saatlik roldeymiş adam 😄
Biz 7/24 buradayız babayiğit yediği beklememize gerek yok 😄sabah 7 de işi biter sana teslim ederiz![]()