- 1,861
- 433
- 83
Chicago çok kötü başladı
Geceyi kayıpsız noktalayacaz hayırlısıylaVe Charlotte kuponuda resmi won 2/2 +22K daha hayırlı olsun haneye kalan sağlar bizimdir devam 😄
Chicagoda rezil başladıPort maçı iyiki bizdr yok la 4 dkda 4 sayı attı imansizlar yok böyle bisey
Restbet betco mu değil mi bi ona bak gel daha sonra konuşalım bunu dostRestbet güvenilir mi arkadaşlar öder mi bu miktarları? Burda bikaç şikayet gördüm hakkınds nihayetinde betco sitesi
En az 1i gelse +60k yazar kasaya +30da kasada vardı en temiz 90k olur 1i bile gelse her gelen +20 yazarVe Charlotte kuponuda resmi won 2/2 +22K daha hayırlı olsun haneye kalan sağlar bizimdir devam 😄
Link atabilir misin ben betco sanıyodum hakkında şikayetler gördüm millet betco sitesi falan diyoduRestbet betco mu değil mi bi ona bak gel daha sonra konuşalım bunu dost
Restbet betpas aynı grup bu paraları gözü kapalı öder bu arada betco da değilRestbet güvenilir mi arkadaşlar öder mi bu miktarları? Burda bikaç şikayet gördüm hakkınds nihayetinde betco sitesi
İyiki su port maçına bulasmadin adamlar koca 5 dkda 6 sayı attılar böyle leş bı maç olamazRestbet betco mu değil mi bi ona bak gel daha sonra konuşalım bunu dost
Link atabilir misin ben betco sanıyodum hakkında şikayetler gördüm millet betco sitesi falan diyodu
Bro ben ona devre arasına kadar takilmam.phili macida çok kötüydü toparladı şuan baremdyizChicagoda rezil başladı