- 18,049
- 19,944
- 113
Rize antep maçlarıda böyle olurOna hiç bakamadım o sıra basketlere bakıyordum valla aslında iy 1.5 dalan hepsi geliyormuş
Rize antep maçlarıda böyle olurOna hiç bakamadım o sıra basketlere bakıyordum valla aslında iy 1.5 dalan hepsi geliyormuş
Saglik olsun ne zman oynamasam maclar ust kafamdaki oyuncular istatistikleri alt üst ediyor oynayinca yatiyoz anlamadim bendeLaz vurdu suatım biz gece patladık
Şu gidene bak tek sayıdan gitti güzelim kupon iyi para veriyordu daniels yaktıEkli dosyayı görüntüle 673144
Yılmamak lazım devam kralSorma dost 13-14 k tek sayıdan gitti ilk periyot 4 sayı attı daniels 3 periyot 3 sayı 5 atsa geliodu ribaund bile alamadı 2 fazla ribaund ya da asist yapsa yine geliodu son 4 dk kala atıldı oyundan
Rize’yi bekliyorum orda da bir gol yağmuru var gibiRize antep maçlarıda böyle olur
Bol sansŞöyle bir deneme devam edelim
Al ver al ver bu işler böyle hep 😄Yılmamak lazım devam kral![]()
Dostum arkadaşa İban bırak istersenRize antep maçlarıda böyle olur
Bakam gece hayatla bi kombin daha yapacaz nba oyuncu kirmamiz lazım bu şansıSaglik olsun ne zman oynamasam maclar ust kafamdaki oyuncular istatistikleri alt üst ediyor oynayinca yatiyoz anlamadim bende
Şans işi biraz yav birde analiz tabiBakam gece hayatla bi kombin daha yapacaz nba oyuncu kirmamiz lazım bu şansı
Sağol dostum düşüncen için şuan ihtiyacım yok keyfe takip ettim benDostum arkadaşa İban bırak istersen
6 dost
Memo uzman nba oyuncuda o gece patlatcak bakam bir taneŞans işi biraz yav birde analiz tabi
Hadi bol sansMemo uzman nba oyuncuda o gece patlatcak bakam bir tane