- 7,750
- 3,887
- 113
Tebrikler son dakika da geldi
Yemin ederim korka korka baktım faul çalıcak diyeAha gol tebrikler
Hakemler ilk defa bir halta yaradı
Faulu çalsa orda gol olmucaktı avantaja bırakması iyi oldu
Ödül alırsan paramı yolla abıGooooooolll
Reis normalde aklımda yoktu acil nakit lazım ama keşke elimden gelse daha fazla yapsam ama 3 kişi 100 tl ayarlanabilir misin sana zahmet
Hakem baktı önce düdüğü götürdü ağzına çalmadı top Hatayda oluncaYemin ederim korka korka baktım faul çalıcak diye
Senin seçmen lazım, çekiliş olmadigi için.Reis normalde aklımda yoktu acil nakit lazım ama keşke elimden gelse daha fazla yapsam ama 3 kişi 100 tl ayarlanabilir misin sana zahmet
Vurduk mu dostAha gol tebrikler
Hakemler ilk defa bir halta yaradı
Faulu çalsa orda gol olmucaktı avantaja bırakması iyi oldu
Tebrik ederim 🙏Hatayın ilk 11 baya iyi acil nakit lazım bakalım Hatay sendeyiz
Dün Konya çok güzel geçtiTürkiye Kupası günlerdir iyi kazandırdı millete ama pek güvenip oynamadık çoğu gollü geçti
Bugün ümraniye maçıda iyiydi 79 2-2 83 3-2 güzel maç olduDün Konya çok güzel geçti
Kötü kaçmış dostLaz vurdu suatım biz gece patladık
Şu gidene bak tek sayıdan gitti güzelim kupon iyi para veriyordu daniels yaktıEkli dosyayı görüntüle 673144
Bol şans umarım buda gelirŞöyle bir deneme devam edelim
Ona hiç bakamadım o sıra basketlere bakıyordum valla aslında iy 1.5 dalan hepsi geliyormuşBugün ümraniye maçıda iyiydi 79 2-2 83 3-2 güzel maç oldu
Sorma dost 13-14 k tek sayıdan gitti ilk periyot 4 sayı attı daniels 3 periyot 3 sayı 5 atsa geliodu ribaund bile alamadı 2 fazla ribaund ya da asist yapsa yine geliodu son 4 dk kala atıldı oyundanKötü kaçmış dost