- 17,172
- 10,050
- 113
Olsun yener bence bugünBugün maçı yok
Olsun yener bence bugünBugün maçı yok
Derin konular, sustumYok kral benim bildiğim
Ama öyle bi şey olduysa sen niyetini al bı şey olmaz
Antrenman maćını yenerOlsun yener bence bugün
Hakana ceza verdim , forumda 5.000₺ dağıtacak sonra ödül bakiyesi 0lanacakHakan parayı mı buldu acaba aynı anda 4-5 rol takip ederdi normalde
Senin 30k ödemediler mi yoksa ödediler de sen başka bir siteye mi ödedin bu akşam 🤣🤣Bol şanslar katılım var mı
Parayı buldumu forumu kapatıyor direk o. Para bitti mi açıyor tekrar tüm rollerde mesaiye başlıyor üstünü değiştirip. Bunu defalarca anlattım kendisine şu rollerden kazandığınla en azından bir kaç roll aç hep bana hep bana yapma dedim ama dinletemedimHakan parayı mı buldu acaba aynı anda 4-5 rol takip ederdi normalde
Çare belliBu aralar yokuz şans bıraktı peşimi maalesef![]()
Gördüm onu limit koymuşsun sana 3 k bana 2 K yollasın önün açalım kanka 🤣🤣🤣🤣Hakana ceza verdim , forumda 5.000₺ dağıtacak sonra ödül bakiyesi 0lanacak
Sonsuza dek sürecek o ceza deseneHakana ceza verdim , forumda 5.000₺ dağıtacak sonra ödül bakiyesi 0lanacak
Ezandan sonra niyet edilir. Gece uyuyup sabah uyanıp niyet edenler varDerin konular, sustum
Allah kabul etsin
Ben istemem, yok yok yokGördüm onu limit koymuşsun sana 3 k bana 2 K yollasın önün açalım kanka 🤣🤣🤣🤣
Kimin loDün kralın doğum günüydü kutladın mı?
Irz düşmanınınKimin lo
Haaaa aynen 😂😂Irz düşmanının
hayırlı olanı ezanı duyduğun gibi etmek diye duymuştım hocam yine senin dediğin şekilde kabul olur olmaz bilememde niyet önemliEzandan sonra niyet edilir. Gece uyuyup sabah uyanıp niyet edenler var
Alla alla öylemiymişEzandan sonra niyet edilir. Gece uyuyup sabah uyanıp niyet edenler var