Hoşbulduk kardeşKantarcı Hüseyin'in YİGENİ SABRİ hoşgeldin
Hoşbulduk kardeşKantarcı Hüseyin'in YİGENİ SABRİ hoşgeldin
Ünlü düşünür Tuncay KANTARCI bir dizesinde şöyle der
La bunlar bilmiyo laNe anlatıyon hacı konuyla ne alakası var.Ekli dosyayı görüntüle 934927
AynenÜnlü düşünür Tuncay KANTARCI bir dizesinde şöyle der
Vücuda giren orucu
Vücuddan çıkan abdesti bozar
@Hasim5454 ne der ünlü alim bilemem
Üstad kitabın hiçbir yerinden konuşmamışÜnlü düşünür Tuncay KANTARCI bir dizesinde şöyle der
Vücuda giren orucu
Vücuddan çıkan abdesti bozar
@Hasim5454 ne der ünlü alim bilemem
Burası Nihat Hatipoğlu’yla sahur yayınına döndü hepsi azıttı tez kelleleri alına reisAdammm nokta goster
HahahahahhahahaKantarcı Hüseyin'in YİGENİ SABRİ hoşgeldin
Bu maç başlama dı gittiBurası Nihat Hatipoğlu’yla sahur yayınına döndü hepsi azıttı tez kelleleri alına reis
Sen fenerlisin demi. Senin attığın doğru benim attığım yanlış. Sen kazanınca hakkınla ben kazanınca hakemle demi? 😂😂La bunlar bilmiyo la
Haydar dümenin gazetesi ne bilecek
🔫🔫 🔥 🔥 😄Burası Nihat Hatipoğlu’yla sahur yayınına döndü hepsi azıttı tez kelleleri alına reis
Yeminle ben 25 şampiyonluğu olan ve forvetinde oshimen gibi bı oyuncusu olanSen fenerlisin demi. Senin attığın doğru benim attığım yanlış. Sen kazanınca hakkınla ben kazanınca hakemle demi? 😂😂
Faruk vansporlu ne feneriSen fenerlisin demi. Senin attığın doğru benim attığım yanlış. Sen kazanınca hakkınla ben kazanınca hakemle demi? 😂😂
En büyük CİMBOM uleynnnFaruk vansporlu ne feneri
Fenerlilere ödül yok. 😂
Yaşa la Faruk şimdi sevdim seni bak.Yeminle ben 25 şampiyonluğu olan ve forvetinde oshimen gibi bı oyuncusu olan
Juventusa 5 tane atan bı takımı tutuyorum
Sence kimi tutuyorum @Hasim5454