Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notu Yükseltme

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,142
790
113
sa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum

şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,132
3,494
113
sa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum

şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim
Vermez rahat 2.3 sene vermez belki daha fazla

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,132
3,494
113

Ben geç ödedim icralık bile olmadım 4.5 senedir 1 tl vermiyor

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,973
2,590
113
reis mantıklı yapacagın tek sey teminatlı kredi kartı cıkarmak yani kendi paranla gidip yapabiliyorsun en hızlı oyle yükseliyor devlet bankası ilk tercihlerin arasında olsun

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,808
2,317
113

Teminatli kredi karti kullan hocam, limiti kullan mutlaka ve gunu gecmeden ode. O kredi kartiyla otomatik odeme de yap tel faturasi gibi. 3 5 aya kadar yukseliyo puanlar

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,519
1,769
113

Ben de tam arkadaşın aksine . 2 yıl ödemediğim krediyi icradan ödedim. 2.5 ay sonra garanti 50k avans hesap 10k kredi kartı verdi. Onları kullandım düzenli. Ödemeleri aksatmadim . 5 ay sonra Denizbank 500k kredi verdi bilgine.

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,142
790
113
Vermez rahat 2.3 sene vermez belki daha fazla
bilmiyorum garantiden patlayınca 1 sene sonra yapi kredi şubeye gitmiştim ön ödemeli kredi kartlarından bahsetmişti 3k bankaya yatırıyordun limit 1500 lira mı 4500 lira mıydı neydi onlara başvursam çıkar mı acaba

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,142
790
113
Ben de tam arkadaşın aksine . 2 yıl ödemediğim krediyi icradan ödedim. 2.5 ay sonra garanti 50k avans hesap 10k kredi kartı verdi. Onları kullandım düzenli. Ödemeleri aksatmadim . 5 ay sonra Denizbank 500k kredi verdi bilgine.
sigortalı mı çalışıyon kral ben bi sektörde açık buldum vergisiz satış yapıyorum herhalde bana hiç öyle olmaz

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
639
317
63

Kredi vermezse teminatlı kredi kartı al kredi puanın bu şekilde düzelir şimdi teminatlı kredi kartı nedir anlatım her bankada yok bu belli bazı bankalarda var oda müşteri banka sivil telafi için yapılıyor şimdi diyelimki bankaya 100 k teminat bedeli verdin banka sana 80 k limitli kredi kartı veriyor bunu sürekli kullanarak düzenli ödemeler ile kredi notunu düzeltiyorsun ve kredi notun düzeldikten sonra başka bankalar kredi kartı alıp teminatlı kredi kartını normal kredi kartına çevir teminatın olan 100 k banka hesabında bloke kalkar normal kredikartına tekrardan sahip olursun

ASvAS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
92
28

Sana 2 yıldan önce simit bile vermez bankalar şimdi uzmanlar çıkar alırsın falan derler

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
639
317
63
Allah Allah bot kapattıktan sonra kredi kartı veriyorlar mı
Temşnatlı kullandıktan 6 ay 1 sene sonra normal kredi kartı alabiliyor tekrar 5 sene sicil affı oluyor teminatlı olanda kendisi sicilimi düzenliyor diyelimki bankaya 10 bin TL teminat verdi 8 bin TL lik kredi kartı alıyor bunu 6 ay 1 sene kullanıp düzenli ödemesi gerekiyor

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,199
5,130
113
Şu kredi veya kart olayina girmeyin, kol gibi geriye döner, krediyi nerede kullanacaksın, evinin kirasina mı, fatura mı ? Bunlar bir nevi enayilikten başka bir şey değil, 25 kira versen 30 bankaya ödüyorsun , sonra aradaki açığı ne yapacaksın gelirin sabit ise, başka Kredi veya kartla, ya da limit artırımı ile. Peki sonu !! Sonu belli zaten. Örneğin 40 ki ile başladığın hayal dolu yolculuk 400-500 k larla devam ediyor , bitmiyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,273
32,372
113
Şu kredi veya kart olayina girmeyin, kol gibi geriye döner, krediyi nerede kullanacaksın, evinin kirasina mı, fatura mı ? Bunlar bir nevi enayilikten başka bir şey değil, 25 kira versen 30 bankaya ödüyorsun , sonra aradaki açığı ne yapacaksın gelirin sabit ise, başka Kredi veya kartla, ya da limit artırımı ile. Peki sonu !! Sonu belli zaten. Örneğin 40 ki ile başladığın hayal dolu yolculuk 400-500 k larla devam ediyor , bitmiyor
Kral ne yapıyorsun ya arada selam ver ya😀

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,604
1,641
113

Kırmızı kalem borç bitirip harcını ödedikten sonra 5 sene geçmesi lazım puan için en kolay puan yükseltme de gidiyorsun misal 50 k ziraate veriyorsun sana 40 binlik kredi kartı veriyor onu kullanıp düzenli ödüyorsun puanın yükseliyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,273
32,372
113
Kırmızı kalem borç bitirip harcını ödedikten sonra 5 sene geçmesi lazım puan için en kolay puan yükseltme de gidiyorsun misal 50 k ziraate veriyorsun sana 40 binlik kredi kartı veriyor onu kullanıp düzenli ödüyorsun puanın yükseliyor
Fulki Bey benim Kredi notumu yükseltir misiniz

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,199
5,130
113
Kral ne yapıyorsun ya arada selam ver ya😀
Hiç çalışmaya devam Muro, foruma bile bazen günde bir iki bazen hiç girmiyorum, saçma sapan konu ve paylaşımlar var , herif az önce baksana bedava kadın diye başlık açıp adres veriyor, 5000 mesaj altı başlık açmasın, yasaklanmalı