- 5,938
- 1,802
- 113
Yükseltmem sana bu kötülüğü yapamam borç batağına itemem dostlarımı sjjfFulki Bey benim Kredi notumu yükseltir misiniz
Yükseltmem sana bu kötülüğü yapamam borç batağına itemem dostlarımı sjjfFulki Bey benim Kredi notumu yükseltir misiniz
He ya onun namusu yok namusu olsa o şekilde yapmazHiç çalışmaya devam Muro, foruma bile bazen günde bir iki bazen hiç girmiyorum, saçma sapan konu ve paylaşımlar var , herif az önce baksana bedava kadın diye başlık açıp adres veriyor, 5000 mesaj altı başlık açmasın, yasaklanmalı
Açlıktan nefes alamıyorum yükselttiğinde biraz para ÇekeyimYükseltmem sana bu kötülüğü yapamam borç batağına itemem dostlarımı sjjf
Toplum deliliğin eşiğinde topluca , kendine dikkat et, dünya karışık, ülke karışık, her taraftan sosyal bombardıman. Valla bilmediğimiz bir yolda azimle yürüyoruzHe ya onun namusu yok namusu olsa o şekilde yapmaz
Eyvallah Kral adamToplum deliliğin eşiğinde topluca , kendine dikkat et, dünya karışık, ülke karışık, her taraftan sosyal bombardıman. Valla bilmediğimiz bir yolda azimle yürüyoruz
Alabilir ama şarları var daha önceden sigorta girişin olması gerekiyor ve gelir kaynağı ispatlamak gerekiyor demek isteğim gelirin olmalı ve bunları belgelemek gerekiyor gelirin ailedense bunu söyleyebilirsin sözlü beyan ileDost teminatlı kredi kartı almak için ne şart istiyorlar çalışmayan kişi de alabilir mi teminatlı kredi kartı
hadi kart her yerde geçiyo hepsiburadadan altın almıştım 1 sene evvel sadece a101 için geçerli değil yaniA101 den 50k ya ne aldın hocam
ben 280k borç kapattım 2 senedir kredi kartı bile çıkmıyor halasa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum
şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim
arkadaşların bahsettiği teminatlı kredi kartını denedin mi hocam onda da mı olumsuz olduben 280k borç kapattım 2 senedir kredi kartı bile çıkmıyor hala
denemedim hiç dost kendi bankalarımdaki normal kredi kartlarını denedim de galiba bankaya şubeden başvuru yapmak gerekiyormuş limit sıfırlanması içinarkadaşların bahsettiği teminatlı kredi kartını denedin mi hocam onda da mı olumsuz oldu
şubeye başvurup teminatlı kart için bilgi al bence ama her bankada yokmuş en azından buradaki yorumlarda öyle söylüyorlardenemedim hiç dost kendi bankalarımdaki normal kredi kartlarını denedim de galiba bankaya şubeden başvuru yapmak gerekiyormuş limit sıfırlanması için
önce borcu temizle teminatlı kredi kartı al bi kaç ay kullan verirsa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum
şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim
Etkisi gibi degil yukselsede vermiyorlar Benin kredi findeks te en yuksek seviyede , ibre her bankadan kresi aninda cekebilirsin yapiyor ancak basvurdugumda diger bankaalrdaki odeme performansinizdan dolayi reddedilmistir diyor . yani ortak havuzda eski icram yuzunden notum yuksekte olsa vermiyorlarreis mantıklı yapacagın tek sey teminatlı kredi kartı cıkarmak yani kendi paranla gidip yapabiliyorsun en hızlı oyle yükseliyor devlet bankası ilk tercihlerin arasında olsun
geçmişolsun kara listeye girdiysen en az 5 yıl kredi kartı ve kredi yok benim başıma geldi avukatlık oldum ve 5 yıl vermediler kartsa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum
Verirler. Arkadaşım 1 yıl ödemedi icraya düştü 100k borçu 70k ödedi 5 gün sonra 370.000 kredi çıktısa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum
sigortalı çalışan mıydıVerirler. Arkadaşım 1 yıl ödemedi icraya düştü 100k borçu 70k ödedi 5 gün sonra 370.000 kredi çıktı