Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Notu Yükseltme

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Hiç çalışmaya devam Muro, foruma bile bazen günde bir iki bazen hiç girmiyorum, saçma sapan konu ve paylaşımlar var , herif az önce baksana bedava kadın diye başlık açıp adres veriyor, 5000 mesaj altı başlık açmasın, yasaklanmalı
He ya onun namusu yok namusu olsa o şekilde yapmaz

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
744
363
63
Dost teminatlı kredi kartı almak için ne şart istiyorlar çalışmayan kişi de alabilir mi teminatlı kredi kartı
Alabilir ama şarları var daha önceden sigorta girişin olması gerekiyor ve gelir kaynağı ispatlamak gerekiyor demek isteğim gelirin olmalı ve bunları belgelemek gerekiyor gelirin ailedense bunu söyleyebilirsin sözlü beyan ile

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
1,894
113
sa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum

şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim
ben 280k borç kapattım 2 senedir kredi kartı bile çıkmıyor hala

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
633
316
113
hiç belli olmuyor düzenli ödemeye bağlı tamamen haziran ayında icra kapattım hiçbir şey vermiyorlardı ama arada yokluyorum 10 gün önce falan garanti avans hesap verdi mesela iyiye işaret

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,146
791
113
denemedim hiç dost kendi bankalarımdaki normal kredi kartlarını denedim de galiba bankaya şubeden başvuru yapmak gerekiyormuş limit sıfırlanması için
şubeye başvurup teminatlı kart için bilgi al bence ama her bankada yokmuş en azından buradaki yorumlarda öyle söylüyorlar

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
143
68
28
sa beyler 2 kredi patlattım 1 tanesi garanti bankası 2021 15k 90 günü aştı ödeyemedim avukata düşünce toplu ödeyip kapattım 2.si kredi kartı 2025 a101 50k limit patlattım ödemedim yapılandırmaya girdi 2 ay geriden ödüyorum

şimdi güzel iş yapıyorum önümüzdeki ay krediyi düzene sokucam da bu bankalar bir daha kredi verir mi bana kredi notumu nasıl yükseltirim
önce borcu temizle teminatlı kredi kartı al bi kaç ay kullan verir

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,000
3,419
113
reis mantıklı yapacagın tek sey teminatlı kredi kartı cıkarmak yani kendi paranla gidip yapabiliyorsun en hızlı oyle yükseliyor devlet bankası ilk tercihlerin arasında olsun
Etkisi gibi degil yukselsede vermiyorlar Benin kredi findeks te en yuksek seviyede , ibre her bankadan kresi aninda cekebilirsin yapiyor ancak basvurdugumda diger bankaalrdaki odeme performansinizdan dolayi reddedilmistir diyor . yani ortak havuzda eski icram yuzunden notum yuksekte olsa vermiyorlar

enen1868

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
49
28
benimde başıma geldi askere gittiğimde o zamanın parası ile 300 tl kredi kartı borcumu ödeyemedim 5 yıl kart alamadım 5. sonuna doğru çıktı ancak ama 5 yıl ne kredi kartı ne kredi alabildim

enen1868

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
49
28

geçmişolsun kara listeye girdiysen en az 5 yıl kredi kartı ve kredi yok benim başıma geldi avukatlık oldum ve 5 yıl vermediler kart

Ferdinyoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
1,299
113

Verirler. Arkadaşım 1 yıl ödemedi icraya düştü 100k borçu 70k ödedi 5 gün sonra 370.000 kredi çıktı