Oyunlara katilamiyorsun bakiye yükleyin diyorKasa 70 k iyiki şunlarla uğtaşmıyorum dakga gecıyor kitapsızlar
Oyunlara katilamiyorsun bakiye yükleyin diyorKasa 70 k iyiki şunlarla uğtaşmıyorum dakga gecıyor kitapsızlar
alanlar vardır kesinŞu bonus için konu açmaya utanır insan he
Resmen şakşak geçiyolarr kumarbazın onurunu kıran bi bonus10 kati kismini anlayamadim![]()
Şansa olur ya 25k yapıyosun ama ödemiyolar 😃İnsan utanır la bunu paylaşmaya bi kişinin bile işine yarayacak olsa eyvallahta bu bomboş bi bonus yapsan bile ödemez orasıda ayrı mesele
taş gibi yatırımsız deneme bonusu arasan bulamazsın 🤣alanlar vardır kesin![]()
50yi 2500 yap 250 çek yatırımlı olsa daha iyiyditaş gibi yatırımsız deneme bonusu arasan bulamazsın 🤣
Belki yalan atıyorlar kardeşim yem atıyor arkadaşaKendini ben olarak tanıtıp parayı alan arakadaş ailenden çocuğundan çıksın ne diyim sana eşek
Sofi bence 5tlyi 2500 yap 500yatır 1k çek daha iyi50yi 2500 yap 250 çek yatırımlı olsa daha iyiydi
Kirmizibet100.comLink ne bu sitenin
Mükemmel dşdşşdşdşşLink tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.
Site parayı alanın @emirsavas olduğunu iddia ediyor
43 dk önce girmiş forumaSite parayı alanın @emirsavas olduğunu iddia ediyor
Neymiş mesele KankaSite parayı alanın @emirsavas olduğunu iddia ediyor