Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kırmızı Bet Deneme Bonusu

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,236
10,320
113
Parayı ben aldım kusura bakmayın. Birazdan gariban express diye rolling konusu açarım. Bunlarda 6 bin lira yoktur bu arada. Tawk kullanıyorlar, IBAN göndersinler de bağış yapalım

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
455
63
Burda onca insan varken site sana çamur mu atiyor:D hırsızsın milletin 3 kuruş parasına göz dikmissin bide namuslu ayağı yapiyon.
dost sen gerizekalımısın taklitmi yapıyorsun ne iki üc kurusuna göz dikicem inanmıyosa hakana bütün bankalarımı ssler gönderirim

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
88
28
dost sen gerizekalımısın taklitmi yapıyorsun ne iki üc kurusuna göz dikicem inanmıyosa hakana bütün bankalarımı ssler gönderirim
Gönder ozaman neyi bekliyon? Uzerine madem iftira atiliyor sessizce olanları izleyip insanlarin tepkisini ölçecegine kendini akla.
Ki zaten site durduk yere burdan birine çamur atmaz daha önce de hiçbir site burdan birine çamur atmadı. Ki zaten doğruysa site çalışanları seni bin pişman ederler emin ol hem adli olarak hemde ailene

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
455
63
Gönder ozaman neyi bekliyon? Uzerine madem iftira atiliyor sessizce olanları izleyip insanlarin tepkisini ölçecegine kendini akla.
Ki zaten site durduk yere burdan birine çamur atmaz daha önce de hiçbir site burdan birine çamur atmadı. Ki zaten doğruysa site çalışanları seni bin pişman ederler emin ol hem adli olarak hemde ailene
kardeşim sen harbiden şizofrensin eger ben aldıysam zaten yapsınlar durmasınlar bide benim almadıgım parayımı atıcam hangi kahpe cocu aldıysa o atsın banane apollo baba sinirli sitenin sahibi ya

Hakan10101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
395
184
43
Bunların amacı burda kendini gündem etmekmiş birilerini suçlayarak iade etmek falan değil

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,236
10,320
113
La adam nasıl alsın parayı :D