- 238
- 88
- 28
Yok baban almış nenene vermisne benmi almışım
Yok baban almış nenene vermisne benmi almışım
Kanka konu açmasanda adamı etiketledin zaten 😀😀Mailde öyle yazmıyo tabikide canlı desteğe bağlanın para idaesi olucak dedi gittim senin adını veriyorlar yaw bırak istemiyorum parasını falan konu aç rezil et diyolar
Böyle bişeler diyo
hee ben aldm zaten suan dubaide 4k ya restoranttayımYok baban almış nenene vermis
Yaw açmıcam konu falan para umrumda değil sitenin derdi ne onu konuşmak istedim sizleKanka konu açmasanda adamı etiketledin zaten 😀😀
Hayatımda ilk defa böyle bi site gördümYaw açmıcam konu falan para umrumda değil sitenin derdi ne onu konuşmak istedim sizle
Aynen öyle daha gitmem uğramam mail atmasalae unutmıştum bile ben onuHayatımda ilk defa böyle bi site gördüm
Burda onca insan varken site sana çamur mu atiyorhee ben aldm zaten suan dubaide 4k ya restoranttayım
İyi ozmn bi keranye git hediyem olsun😂Parayı ben aldım kusura bakmayın. Birazdan gariban express diye rolling konusu açarım. Bunlarda 6 bin lira yoktur bu arada. Tawk kullanıyorlar, IBAN göndersinler de bağış yapalım
dost sen gerizekalımısın taklitmi yapıyorsun ne iki üc kurusuna göz dikicem inanmıyosa hakana bütün bankalarımı ssler gönderirimBurda onca insan varken site sana çamur mu atiyorhırsızsın milletin 3 kuruş parasına göz dikmissin bide namuslu ayağı yapiyon.
Gönder ozaman neyi bekliyon? Uzerine madem iftira atiliyor sessizce olanları izleyip insanlarin tepkisini ölçecegine kendini akla.dost sen gerizekalımısın taklitmi yapıyorsun ne iki üc kurusuna göz dikicem inanmıyosa hakana bütün bankalarımı ssler gönderirim
kardeşim sen harbiden şizofrensin eger ben aldıysam zaten yapsınlar durmasınlar bide benim almadıgım parayımı atıcam hangi kahpe cocu aldıysa o atsın banane apollo baba sinirli sitenin sahibi yaGönder ozaman neyi bekliyon? Uzerine madem iftira atiliyor sessizce olanları izleyip insanlarin tepkisini ölçecegine kendini akla.
Ki zaten site durduk yere burdan birine çamur atmaz daha önce de hiçbir site burdan birine çamur atmadı. Ki zaten doğruysa site çalışanları seni bin pişman ederler emin ol hem adli olarak hemde ailene
Vay ahahhahah bunlar tam oe bunların lafıyla kuyuya indiğim kendime kızıyom
hocam dm gelirmisinKusura bakma dost
La adam nasıl alsın parayıGönder ozaman neyi bekliyon? Uzerine madem iftira atiliyor sessizce olanları izleyip insanlarin tepkisini ölçecegine kendini akla.
Ki zaten site durduk yere burdan birine çamur atmaz daha önce de hiçbir site burdan birine çamur atmadı. Ki zaten doğruysa site çalışanları seni bin pişman ederler emin ol hem adli olarak hemde ailene