Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kilo Verme - Alma

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Full kastan veriyorsun ilk o da çok sakat. 50 kiloya düşmüştüm düştüğüm dönem ne içsem vucudum fena etki veriyordu kahve ıcsem kalp atağı gecırıyordum sımdı günde 10 filtre kahve iciyorum sıfır sıkıntı
50 kiloda sıkıntı dost

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,899
96,589
113
adım atmak çok işe yaramıyor tecrübeyle sabit 10k adım atıyorum 7 aydır kilo sabit. ama istediğimi yiyorum
Bünye meselesi o yakıyor kimisi benimde öyle almıyorsun kilo ama kimi böyle işte sürekli alır hareket halinde olmanın etkisi oluyor tabii ki ama tam çözüm değil

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,899
96,589
113
Full kastan veriyorsun ilk o da çok sakat. 50 kiloya düşmüştüm düştüğüm dönem ne içsem vucudum fena etki veriyordu kahve ıcsem kalp atağı gecırıyordum sımdı günde 10 filtre kahve iciyorum sıfır sıkıntı
10 tane çok dost sen yine abartma böbrek taşı yapar

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
QUOTE="acoriginsfor, post: 9622961, member: 67212"]
[/QUOTE]
Şuan agırlık kardiyo ağırlıklı ve az yiyerek veriyorum ama yediğim yemekler yumurta tavuk yoğurt gibi belden gidiyor daha da güçleniyorum spor yapıp hiç yemek yememek özellikle spordan idmandan sonra zararlı diye biliyorum kesinlikle bir şeyler yenmeli bence

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
505
113
QUOTE="acoriginsfor, post: 9622961, member: 67212"]
Şuan agırlık kardiyo ağırlıklı ve az yiyerek veriyorum ama yediğim yemekler yumurta tavuk yoğurt gibi belden gidiyor daha da güçleniyorum spor yapıp hiç yemek yememek özellikle spordan idmandan sonra zararlı diye biliyorum kesinlikle bir şeyler yenmeli bence
[/QUOTE]
hocam sen o kiloya çıkmışsan sporla da versen yavaş yavaşta versen vucutta çatlak hafif sarkma jinekomasti falan patlamıştır mümkün değil

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
Bünye meselesi o yakıyor kimisi benimde öyle almıyorsun kilo ama kimi böyle işte sürekli alır hareket halinde olmanın etkisi oluyor tabii ki ama tam çözüm değil
Kral şöyle kalori açığı verip bu adımı atınca etkisini görüyorum yürüyüp hamburgrr gömsem bir şeye yaramıyor maalesef. Su da az içiyordum 3 litreye çıkardım yağı parçalayan suymuş

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
2,043
113
Verecez ya 2 ayda 12 kgye yakın gitti belde incelme çok oldu önceden tecrübem olduğu için verme alma da tecrübeliyim merak ettiğim acaba. Benım gıbı durumda olan var mı veya çok zayıf olup kilo almak isteyen
Kanka psikolojik bende misal keyfim iyise her şeyi yaparım keyfim yoksa da az yerim o yüzden favori yemeklere yönelmek lazım körili tavuklu pilav ayran yese yeter

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
hocam sen o kiloya çıkmışsan sporla da versen yavaş yavaşta versen vucutta çatlak hafif sarkma jinekomasti falan patlamıştır mümkün değil
[/QUOTE]
Sarkma hiç yaşamadım zamanında bu kiloya çıktım çatlak sorununu yaşadım omuzlar geniş olduğundan jinekomasti sarkma gibi sorunlar bende yok dediğim gibi spor geçmişim var

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
505
113
Sarkma hiç yaşamadım zamanında bu kiloya çıktım çatlak sorununu yaşadım omuzlar geniş olduğundan jinekomasti sarkma gibi sorunlar bende yok dediğim gibi spor geçmişim var
[/QUOTE]
Jinekomasti en önemlisi geri döndürülemiyor o zaman süper

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
Kanka psikolojik bende misal keyfim iyise her şeyi yaparım keyfim yoksa da az yerim o yüzden favori yemeklere yönelmek lazım körili tavuklu pilav ayran yese yeter
Ya reis işte ben baya boşladım tekrardan kendimi sporda buldum şuan da zinde hissediyorum. Pişmanlıgım şu keşke 75-80 kglerdeyken bırakmasaydım alkol ve abur cubura düşmessydim ama yapacak bir şey yok

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,899
96,589
113
Kral şöyle kalori açığı verip bu adımı atınca etkisini görüyorum yürüyüp hamburgrr gömsem bir şeye yaramıyor maalesef. Su da az içiyordum 3 litreye çıkardım yağı parçalayan suymuş
Evet ama bir çok şeyi aynı anda yapman lazım bu hormonal bir şey stresi azaltacaksın o elinde değil bas edemeyebiliyorsun
Ama stres üzerinde uykunun çok etkisi var düzenli uyumak lazım erken yatmak lazım
Yürüyüşünü yap düşük kalori beslen kilon abartı senin başka sağlık sorunlarını da tetikler iyi bir şey değil kilo 183 boy için 80 kilo idealdir fazlasını alırsan devamı gelir yine

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
Sabah akşam bu illetten strese giriyoruz farklılık olsun diye gelin kilo verme ve alma deneyimlerimizi yazalım
85 kgden 128 kglere kadar çıktım maalesef (illet yüzünden 6 yıl içerisinde) 2 ay önce spor salonuna yazıldım şuan ( spor geçmişim var)117 ye kadar düştüm hala devam ediyorum. Bel çevrem 132 ydi şuan 113lere kadar düştü. Hedefim eski kiloma geri dönmek. Kilo alınca tipte kayıyor maalesef deneyim ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
Boy 1.83
Güncel kilom 117

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,272
2,038
113
Evet ama bir çok şeyi aynı anda yapman lazım bu hormonal bir şey stresi azaltacaksın o elinde değil bas edemeyebiliyorsun
Ama stres üzerinde uykunun çok etkisi var düzenli uyumak lazım erken yatmak lazım
Yürüyüşünü yap düşük kalori beslen kilon abartı senin başka sağlık sorunlarını da tetikler iyi bir şey değil kilo 183 boy için 80 kilo idealdir fazlasını alırsan devamı gelir yine
Hocam onun kontrolunu yaptırdım yaglanma baslangıcı olabilir dediler ondan hemen başladım kilo vermeye. 80 kg iken herkes fiziğimi beğeniyordu bakalım zaman alacak ama kafaya koydum.