- 14,616
- 12,999
- 113
Totem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Tabisikide lan sen oynadın gelmeme ihtimali mi var hhhhsTutturduk
Neydin la bayadır gözükmüyodunİlk Adım
Masallah nazar degmesin 🧿✋Totem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
3.adımda 2adım gibi olsun 🙏✅Totem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Ayarlıyoruz kralAhmet sennde parmak var bu iste😂
KORKUTUYOSUN AMA BAKTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Tebrikler dostumTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Son adımda totemli olsunTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Uçuşaa hazırız, Kemal pilotum😍😂Totem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
yatsaydı ozaman böyle demezdin allahtan pana sayı atamadı iyi kurtardın tamponuTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Son dokunusu yap eski gücünü gecmissin gormeyeliTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Masallah nazar degmesin ✋🧿Ayarlıyoruz kral