- 13,567
- 6,119
- 113
@sinansrml63 farkı ile, kuponlariniz itina ile getirilir
Az onveki konuda o kadar getirttik elimize hiyar gecti 😄@sinansrml63 farkı ile, kuponlariniz itina ile getirilir
Gönder gelsin kral sıcağı sıcağınaTotem yapıyoruz hemen atlıyonuz yapmayın böyle şeyler aldığımdan beri geleceğini biliyordum zaten arkanıza yaslanın
Neden🙄Az onveki konuda o kadar getirttik elimize hiyar gecti 😄
Şimdi 16.975 lirayı basarken ellerin titremiycekmi la bro ben yapamam o işi bı elim dier elime engel olur aww 😁Adım 2
Az fena değilsin 😂😂Özenle seç gelecek maçı kemalim
Konuda yarım yamalak takip edenler götürdüAz onveki konuda o kadar getirttik elimize hiyar gecti 😄
Vermediler odul bilmwmNeden🙄
Abi etme Poker olsa 70k çip sokarsın ortaya 😅😅😅Şimdi 16.975 lirayı basarken ellerin titremiycekmi la bro ben yapamam o işi bı elim dier elime engel olur aww 😁
bol şanslarLimit çok yetersiz kaldı. Gelirse 10 kişi 500 gelmezse 5 kişi 500. Yani her türlü 500
Kismet artik kesesine bereketKonuda yarım yamalak takip edenler götürdü
KuruLimit çok yetersiz kaldı. Gelirse 10 kişi 500 gelmezse 5 kişi 500. Yani her türlü 500
Bol şansLimit çok yetersiz kaldı. Gelirse 10 kişi 500 gelmezse 5 kişi 500. Yani her türlü 500
Bol şanslarLimit çok yetersiz kaldı. Gelirse 10 kişi 500 gelmezse 5 kişi 500. Yani her türlü 500